Koltuk altını nasıl hallediyorsunBen evlenmeden önce jilet kullanırdım, ama evlendikten sonra jileti bıraktım ağdaya geçtim.
Jiletle alınca 3 gün sonra bile çıkmaya başlıyo. Ama ağdayla bebek gibi, 2 hafta sonra çıkmaya başlıyor. Bir de ağdayla aldığımdan beri tüyler azaldı. Belli bölgelerde var. Aldıkça tüylerin kökü cansızlaşıyo zaten acısı da olmuyo ilk zamanlara nisbeten..
Yine ağdayla yapıyorum. Eğer acı eşiğin yüksekse minik minik yapmayla başla.Koltuk altını nasıl hallediyorsun
Kullandım ama koltuk altım çok tahriş olmuştu tekrar denemeye çok çekiniyorum jilette 2. Gün çıkıyor. Lenf noktası olduğundan epilasyon lazer için korkuyorumYine ağdayla yapıyorum. Eğer acı eşiğin yüksekse minik minik yapmayla başla.
Ben herşeyi denedim ağdadan önce. Epilasyon mk bile aldım özel bölgemi. Onun acısını asla önermem mesela. Ama ağda gerçekten en iyisi. Bir noktaya 2 den fazla yapıştırma. Hızlı hızlı farklı noktalara yap sonra uyuşuyo zaten acıyı hissetmiyorsun. Uyuştuktan sonra genel yapıştırıp alırsın. Ben öyle yapıyorum yani.
Daha önce hiç ağda kullanmadın mı ?
Benim mesela epilasyon kullandığım zamanlarda koltuk altımda kararma oluyodu. Ağdada o da yok oldu.Kullandım ama koltuk altım çok tahriş olmuştu tekrar denemeye çok çekiniyorum jilette 2. Gün çıkıyor. Lenf noktası olduğundan epilasyon lazer için korkuyorum
Yapışmayı engellemez mi bu durumBenim mesela epilasyon kullandığım zamanlarda koltuk altımda kararma oluyodu. Ağdada o da yok oldu.
Hassas bi cildin var anladığım kadarıyla. Almadan önce bebek pudrası kullan. Daha kolay alırsın.
Hayır aksine cilde kuruluk verdiği için çok daha rahat yapışıyor. İstersen ufak bi bölgede dene :)Yapışmayı engellemez mi bu durum
aa bi de o sorun var, bekli bi boya gelmesini beklemek gerekiyor ağdada.Tavsiyeni dikkate alıp deneyeceğimŞu an ne mümkün ama biraz uzasın ilk fırsatta denerim
Nefret ediyorum ağdadan amaa sanırım en iyisi buaa bi de o sorun var, bekli bi boya gelmesini beklemek gerekiyor ağdada.
Gerçekten aşırı rahat ediceksin inan.. tüy çıkışında kaşınma bile olmuyor.. Sadece alırken kıl çıkış yönüne doğru yapıştırıp çek, kıl dönmesi vs yaşama.Nefret ediyorum ağdadan amaa sanırım en iyisi bu
tavsiyen için teşekkür ederim canım benim. sanki yapmış gibi rahatladımBen evlenmeden önce jilet kullanırdım, ama evlendikten sonra jileti bıraktım ağdaya geçtim.
Jiletle alınca 3 gün sonra bile çıkmaya başlıyo. Ama ağdayla bebek gibi, 2 hafta sonra çıkmaya başlıyor. Bir de ağdayla aldığımdan beri tüyler azaldı. Belli bölgelerde var. Aldıkça tüylerin kökü cansızlaşıyo zaten acısı da olmuyo ilk zamanlara nisbeten..
ağda mantar oluşturabiliyor tecrübeyle sabitMerhaba hanımlar. Bikini bölgesi tüy almak için hangi yöntemi tavsiye edersiniz ama uzun süreli idare etsin . ağda kullanmak istiyorum ama daha önce jiletle aldığım için ister istemez tüyler kalın oldu o yüzden biraz korkuyorum ağda kullanmakta. bikini bölgesi hassas olduğu için korkuyorum. sizce denemeli miyim ağda yöntemini. şimdiden teşekkürler.
ama benim lazere gitmek bir şansım yok. ve bide diyorlar lazer sonradan hormon bozukluğuna fln sebep oluyorağda mantar oluşturabiliyor tecrübeyle sabitben önceden eldivenle alıyordum. zahmetliydi ama temiz ve güveliydi. hatta 7 saat boyunca sadece bikini bölgemle ugrastiğimi hatırlıyorum sonradan lazere gittim 2 yıldır bütün dertlerim bitti
ama benim lazere gitmek bir şansım yok. ve bide diyorlar lazer sonradan hormon bozukluğuna fln sebep oluyorağda mantar oluşturabiliyor tecrübeyle sabitben önceden eldivenle alıyordum. zahmetliydi ama temiz ve güveliydi. hatta 7 saat boyunca sadece bikini bölgemle ugrastiğimi hatırlıyorum sonradan lazere gittim 2 yıldır bütün dertlerim bitti
yok öyle bir sey ben kadın doğum doktoruma sorup gittim. hormonlarla hiçbir ilgisi yok. koltuk altında ter önleyici ürünler kullanıp üzerine lazer yaptırırsanız göğüs kanseri riski var sadece.ama benim lazere gitmek bir şansım yok. ve bide diyorlar lazer sonradan hormon bozukluğuna fln sebep oluyor