Ağda Sorunu

Peki yaptırırken nasıl oluyo az az açıyoruz heralde değil mi?
Burda da bildiğim hiçbi yer yok gidip pişman olmak istemiyorum..

ben ilk yaptırdığımda sadece yaptığı yeri açıp çamaşarımla kapatıyordum..
sonra kadın rahatlattı beni bakmıyorum bile ben inan benim için kolundan farkı yok, sen rahat ol ki ben de çabucak bitireyim uzamasın demişti..
muhabbet ediyor, canım yanınca sakinleştiriyor, üflüyo sakinleştiriyor..
böyle birini bulursan kesinlikle git..
tavsiyesiz önüne gelen yere gitme..

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "İstenmeyen tüyler" başlığına taşındı.

Peki yaptırırken nasıl oluyo az az açıyoruz heralde değil mi?
Burda da bildiğim hiçbi yer yok gidip pişman olmak istemiyorum..

tanıdığına, komşuna falan sorabilirsin güvenilir yer.
benim gittiğim güzellik salonunda çamaşırımı direk çıkarıyorum ayıptır söylemesi
öbür türlü ağda yapışır çünkü canım kıyafetine çamaşırına falan. ağdayı yapan için de zorluk çıkarır
ama ben 2yıldır gidiyorum güvendiğim yer orası ayrı..

Tanıdık komşu filan yok:)
Burda teyzemin yanında misafirim bi süre o da gitmiyo ağdaya, ona da başkasına sordurmak istemem.

Kendim yapıyım ben gene:))

Bende 3 4 yıldır jilet kullanıyordum , ta ki ağda yapmaya cesaretimi toplayana kadar jiletle alıp ertesi gün çıkmasındansa acımasını tercih ederim. epilatördende daha güzel daha acısız ben sir ağda kullanıyorum tavsiye ederim kızlarrrrr

Çengelköy'de.

Ama güvenilir bi yer olsun da uzak da olsa cesaretimi toplarsam eğer gidebilirim bi günümü ona ayırırım fark etmez

Asmin özel mesaj atamıyorum teşekkürler canım.

Orayı biraz biliyorum ama bildiğim yerlere yakınmı acaba:))

Mesela kayışdağında huzurevi var adres orayla alakalı mı?

Bence kendinize eziyet etmeyin ,lazer epilasyon da artık çok ucuzladı ben 3-4 defa gittim artık çok rahatım.Her ay ağdacıya vereceğiniz parayı zaten amorti eder.

aynı sorun bendede var gerçi evlenirken ağda yapmadım hergün temiz tuttum ama şimdi hamileyim ve normalde olsa sezeryanda olsa temiz olması lazım.bende ne yapacağım bilmiyorum..yıllar sonra ağdaya dönmekte epey cesaret işi kuaföre açmakta oranı utandırıcı off offf......böyle geldik böyle gidecek sanırım...

Ben liseyi bitirene kadar jiletle almıştım sonra cesaretimi topladım ağdacıya gittim aldırdım bi süre sonra zor gelmeye başladı ağdacıya gitmek ben de ağdamı yaparken bikini bölgemi ağdayla almaya başladım özel bölgemin kalan yerlerini de eldivenle aldım. Artık hep böyle yapıyorum. Çok rahatım. Buz torbası, emla falan da kulanmadım ama deneyebilirim.

Canım, ben de kalıp sir ağdayı (bezsiz kullanılan) kullanarak kendim alıyorum. Bu kalıp ağdalar çıkmadan öncede Veet 'in kutusu yaklaşık 20TL olan çok güzel bir sirli,bitkisel ağdası vardı üretimden kalktı galiba artık bulamıyorum marketlerde, su bazlıydı yağ falan da sürmezdim tertemiz olurdu. O kalkınca işte kalıpa döndüm.

En başlarda güzellik salonuna aldırıyordum bende, şimdi ne yalan söyliyim evde yaptığın onların aldığı gibi olmuyor, biz üstten baktığımız için ters çekiyoruz batık oluyor vs. Onlar profosyonel şekilde yapıyorlar ve daha uzun süre gidiyor tüylerin düzgün düzgün çıkıyor. Bence utanmayacağın kendi yaşlarında hemen hemen bir ağdacı bul kendine.Profosyonel olsun yoksa yakar makar. 10 dk utanacak ve dişini sıkacaksın :)Bende çok utanırdım sonra baktım hamile bayanlar, evlililer bile geliyor bir genç kızın utanması için hiçbir sebep yok rahat ol sen onlar günde onlarca yapıyor o işi farzetki doktora gidiyorsun mecbursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…