kendımı bıldım bılelı jıletle alıyodum kuofore gttım bır gun ve o gun milat oldu benım ıcın hiç acımıyor ve hıc utanmıyosun bence bu sıcakta yapış yapış kendın ugrasma
vett in falan bikini bölgesi için olan hazır ağdaları var veya eldiven desem uğraşamam dersin şimdi:=)
Bir dönem jiletle almak mecburiyetinde kalmıştım ben de. Çok uzun süre değildi ama jilet tüylerin kimyasını anında bozuyor. Sonrasında ağdaya geçiş epey sancılı olmuştu. Kuaföre filan da aldırmam ben, tamamen canımın çok tatlı olmasından kaynaklanan bir durum. Kendim yaksam sorun değil de, bir başkası yakarsa sinirden o ağdayı kafasından aşağı boşaltabilirim.Herneyse... Size üç ipucu vereyim; tüyler kısa olsun, küçük alanlarda çalışma yapın (inşaat alanı sanki ), bir de buz torbası... Almadan önce ve sonra buz tuttuğunuzda acınız yarı yarıya hafifliyor.
laser epilasyon yaptırın,en garantisi,1 yılda bebek gibi olur
herkes bi emla kremden bahsediyo ama tam bilmiyorum ben de acıyı hafifletiyomuş
Onu düşünüyorum ama gerçekten vaktim yok bi de ben normalde almanyadayım şu an tatildeyim burda.
Orda gitmek de istemiyorum lazere
anladım, ama şartların uygun olduğunda tavsiye ederim.
bu arada emla ne yapabilir ki kızlık zarına? derinin sadece üst tarafını uyuşturuyor.
Kızlar merhaba,
Bikini bölgemi yıllardır jilet ile aldım durumu tahmin ediyosunuzdur.Şimdi de önümüdeki sene evlenicem her gün jiletle uğraşamıyacağım için ağda ile almak istiyorum fakat en rahat ve kolay nasıl alabilirim yardım eder misiniz? Bu arada ağdacıya gitmeyi kesinlikle istemiyorum.Özellikle jiletten ağdaya dönenler varsa nasıl olduğundan bahsederlerse çok yardımcı olurlar.
Şimdiden teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?