- 2 Eylül 2014
- 282
- 479
- 78
- 35
- Konu Sahibi kisgunesi35
-
Bence de hassasiyettendir fazla bekletmistir duzgun yapamamistir gecer bikac haftaya
Yok yav iz falan kalmaz korkmaİz kalmaz demi..Yıllardır ağda yaptırıyorum ilkkez başıma geldi çok korkuyorum
cekmeyi becerememiştir. hafifce kese yapsan geçer sanırım sivilce dediğin minik kabarıklıklar öyle abartılacak birşey yok sonuçta mecburen gececekler :)
binlerce sivilce var..Kendime çok dikkat ederim...böyle bişey beni çok üzdü... bugün duşta kese yaptım..teşekkür ederim
canım bephantane krem al ve onu sür sivilce olan bölgelere. bu genelde bendede cok olurdu. bu sekilde engelliyorum sivilceleri. iz kalmaz merak etmeKızlar Merhaba....
Moralim çok bozuk çooookk.....Düzenli olarak ağda yaptıran biriyim...Ancak son yaptırdığımda 1 hafta sonrası vücdumun bazı bölegelerin sivilceler çıktı...İnanılmaz kötü duruyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım,daha önce hiç olmamıştı...Acaba enfeksiyon falan mı kaptım...
Birde bu sivilcelere ne iyi gelir..Vücudumda ( bel-popo-kalça) iz kalır mıİnternetten arastırdım elma sirkesi kurutuyormus ama daha kötü olursa diye kararsız kaldım...
Bilgisi olan lütfen yazsın...Delireceğm
Kızlar Merhaba....
Moralim çok bozuk çooookk.....Düzenli olarak ağda yaptıran biriyim...Ancak son yaptırdığımda 1 hafta sonrası vücdumun bazı bölegelerin sivilceler çıktı...İnanılmaz kötü duruyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım,daha önce hiç olmamıştı...Acaba enfeksiyon falan mı kaptım...
Birde bu sivilcelere ne iyi gelir..Vücudumda ( bel-popo-kalça) iz kalır mıİnternetten arastırdım elma sirkesi kurutuyormus ama daha kötü olursa diye kararsız kaldım...
Bilgisi olan lütfen yazsın...Delireceğm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?