• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası oluşan sivilceler:((((

kisgunesi35

Acım mı? Geçmedi....Alıştım sadece
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
282
479
78
35
Kızlar Merhaba....
Moralim çok bozuk çooookk.....Düzenli olarak ağda yaptıran biriyim...Ancak son yaptırdığımda 1 hafta sonrası vücdumun bazı bölegelerin sivilceler çıktı...:( İnanılmaz kötü duruyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım,daha önce hiç olmamıştı...Acaba enfeksiyon falan mı kaptım...
Birde bu sivilcelere ne iyi gelir..Vücudumda ( bel-popo-kalça) iz kalır mı :( İnternetten arastırdım elma sirkesi kurutuyormus ama daha kötü olursa diye kararsız kaldım...
Bilgisi olan lütfen yazsın...Delireceğm:(
:mad::mad::mad::mad::mad:

yahu benim kaşım gözüm çok hassas yüzümde oluyo o sivilcelerden 3-4 güne geçiyo ama sıkıp oynamayın yeter. çok oynamak istiyorsanız baticon sürün kurutur, mikrop varsa öldürür:D

cekmeyi becerememiştir. hafifce kese yapsan geçer sanırım sivilce dediğin minik kabarıklıklar öyle abartılacak birşey yok sonuçta mecburen gececekler :)

cekmeyi becerememiştir. hafifce kese yapsan geçer sanırım sivilce dediğin minik kabarıklıklar öyle abartılacak birşey yok sonuçta mecburen gececekler :)

binlerce sivilce var..Kendime çok dikkat ederim...böyle bişey beni çok üzdü... bugün duşta kese yaptım..teşekkür ederim:(:KK61:

Canım geçer dert etme :( Sedef hastalığı ya da cilt kanseri gibi dertleri olanlar var seninki bir bilemedin iki haftaya geçer yok ben rahat edemem dersen elma sirkesi gerçekten işe yarıyo batıkları da gideriyo
binlerce sivilce var..Kendime çok dikkat ederim...böyle bişey beni çok üzdü... bugün duşta kese yaptım..teşekkür ederim:KK43::KK61:

Kızlar Merhaba....
Moralim çok bozuk çooookk.....Düzenli olarak ağda yaptıran biriyim...Ancak son yaptırdığımda 1 hafta sonrası vücdumun bazı bölegelerin sivilceler çıktı...:KK43: İnanılmaz kötü duruyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım,daha önce hiç olmamıştı...Acaba enfeksiyon falan mı kaptım...
Birde bu sivilcelere ne iyi gelir..Vücudumda ( bel-popo-kalça) iz kalır mı :KK43: İnternetten arastırdım elma sirkesi kurutuyormus ama daha kötü olursa diye kararsız kaldım...
Bilgisi olan lütfen yazsın...Delireceğm:KK43:
canım bephantane krem al ve onu sür sivilce olan bölgelere. bu genelde bendede cok olurdu. bu sekilde engelliyorum sivilceleri. iz kalmaz merak etme

Kızlar Merhaba....
Moralim çok bozuk çooookk.....Düzenli olarak ağda yaptıran biriyim...Ancak son yaptırdığımda 1 hafta sonrası vücdumun bazı bölegelerin sivilceler çıktı...:KK43: İnanılmaz kötü duruyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım,daha önce hiç olmamıştı...Acaba enfeksiyon falan mı kaptım...
Birde bu sivilcelere ne iyi gelir..Vücudumda ( bel-popo-kalça) iz kalır mı :KK43: İnternetten arastırdım elma sirkesi kurutuyormus ama daha kötü olursa diye kararsız kaldım...
Bilgisi olan lütfen yazsın...Delireceğm:KK43:

canım malesef bende de oldu ve iz kaldı..
sirkeyi ben de deneyim..
gerçi geç kaldım ama..
artık lazer yaptırıyorum...
zararın neresinden dönersen kar...

Yaptırdıktan sonra su değdirme, hele kese yapmak filan hiç doğru değil. Kalıcı lekeler oluşabilir. Ben zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor. En güzeli hiç ellememek. Becerememiş yapan ondan olmuştur üzülme geçer inşallah.

enfeksiyon hastalıkları ya da cildiyeye git canım ilaç önermem doğru olmaz, lezyonları görsünler, enfeksiyon vardıysa eğer antibiyotik destekli bir tedavi uygulaman gerekebilir, ihmal etme

sevgilim söylemişti, gümüşlü ya da triklosan içeren deodorantları sıkmak iyi gelir diye, garanti olsun deyip ben de yapıyorum, iyi bence, denenebilir

Back