Ağda sonrası kızarıklık ve leke

Lavinya_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
16
6
28
Beyaz ve hassas bir cildim var. Her zaman kuaförde kollarımı ağda ile aldırmama rağmen ağda sonrası sabahı kızarıklıkların çoğunun gitmis olduğunu fakat bazı bölgesel ten rengimden bir-iki ton koyu lekelenmelerin olduğunu fark ettim ve biraz da soyulmuş ilk kez başıma geliyor moralim bozuk iz kalır mı? Yardımcı olur musunuz?

Yok ufak tefek soyulmadan iz kalmaz. Ağda sonrası karınca yumurtası yağı veya dayanabilirsen tuzla limon suyu karışımı sür. Köklerini kurutuyor, zamanla azalıp yok oluyor.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama şu an 1 hafta oldu uygulasam geçer mi bu tavsiyenizi? Ve bu arada kahverengi lekeler hiç kendiliginden azalmıyor korkuyorum

Eklentiler

• 20190525_220248-1.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 174
  • 20190525_220225.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 243
  • 20190525_214848.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 134
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama şu an 1 hafta oldu uygulasam geçer mi bu tavsiyenizi? Ve bu arada kahverengi lekeler hiç kendiliginden azalmıyor korkuyorum
Canim benim basima geldi bacaklarimda oldu ayni senin gibi. Gunes gormesin o soyulan yerler. Gunes gorunce o kizarikliklar kahvetwngi lekelere donusuyor. Ben cildiyeye gitmistim. Iyilesir ama 5-6 ayi bulur bu lekelerin gecmesi dedi cilt doktoru ve bana 2 tane krem verdi. Benim cildim cok hassastir. O gunden sonra agda yapmiyorum. Lekeler 4 5 ayda gecmisti. Ama bacaklarimdaki lekeli yerler ayni seninki gibiydi.

Bende yarın gideceğim cildiyeye. Ilk kez başıma geldi hic gitmediğim bir kuaföre gittim sonuç böyle oldu pismanım evet bende günese çıkarken günes kremi sürüyorum ama umarım leke kalıcı olmaz sizin kaldı mı yani o lekeler?

Gecti ama 4 5 ayda cildiyenin verdigi 2 krem ile gecti. Cok sinir bozucu bir durum.

Gerçekten üzücü ve sinir bozucu ağlayasım geliyor gördükçe. Benimki de geçsin 6 ayda olsa fark etmez

1 hafta da az bir süre değil, ben yeni sanıyorum. Ondan ziyade bir de alovera dene, kaçıncı kişisin bunu söylediğim bilmiyorum, ama mucize gibi birşey. Arkadaşın da dediği gibi güneşten koru, dermatoloğa git. Geçmiş olsun.

Önce önemsemedim ilk kez olduğu icin ne oldu anlamadım geçer diye bekledim. Alovera dene derken mesela neyini ?bu arada teşekkür ederim

Özünü bulamam gibi ama kremini deneyeceğim çok sağolun.Çünkü doktorun verdiği kremle geçecek gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…