Lekeler, Çiller Ağda sonrası kahverengi leke

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

asya-14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
5
0
28
Merhaba,

Geçen hafta koluma ağda yaparken agdayı yanlış çektim, o bölgede ağdayi bir kez daha sürüp geçtim.
Bugün de fark etitim ki kolumun o bölgesi biraz koyulasmış ( kahverengi, cilt rengimden biraz daha koyu).

Farkedince hemen krem sürdüm. Önerileriniz var mı? Cabuk geçmesini sağlamak için hangi kremleri sûrebilirim? Ne kadar zamana leke gider?

Güneşe çıktıkça lekeler daha da koyulaşır ben herhangi bir sürmemiştim ama zamanla geçti belki yanık kremleri veya bepanthol işe yarayabilir

Ağdayi cok sıcak sürmüşsün sanırım. Yada ikinci kez geçtiğin için tahriş olmuşta olabilir. Pirinç maskesinin leke açma etkisi var diyolar. Araştırıp yapabilirsin.

Güneşe çıktıkça lekeler daha da koyulaşır ben herhangi bir sürmemiştim ama zamanla geçti belki yanık kremleri veya bepanthol işe yarayabilir

Teşekkürler ederim! Bi gün sonrası dışarıya çıkmıştım güneş vardı ama öyle cok güneşin altında kalmadım, o günden beride çıkmıyorum. Ne kadar zamanda geçmişti sizin kisi?

Ağdayi cok sıcak sürmüşsün sanırım. Yada ikinci kez geçtiğin için tahriş olmuşta olabilir. Pirinç maskesinin leke açma etkisi var diyolar. Araştırıp yapabilirsin.

Aynı sıcaklıkta bütün kollarımı aldım ama sadece ikinci kez geçtiğim yerde leke oluştu. Tamam teşekkür edderim :)

Teşekkürler ederim! Bi gün sonrası dışarıya çıkmıştım güneş vardı ama öyle cok güneşin altında kalmadım, o günden beride çıkmıyorum. Ne kadar zamanda geçmişti sizin kisi?
Bu cevap sizi üzebilir ama bir-bir bucuk ay siye hatırlıyorum Umarım büyük bi leke değildir benimki çok büyüktü talihsizlik

Bu cevap sizi üzebilir ama bir-bir bucuk ay siye hatırlıyorum Umarım büyük bi leke değildir benimki çok büyüktü talihsizlik

Tam tersi sevindim, bir iki sene demenizden korktum. Aslında leke baya uzun bi leke ( 10cm) ama pek fark edilmiyo, cilt rengimden biraz kuyu. Sizede çok geçmiş olsun, cevapladiginiz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…