- 19 Haziran 2022
- 18
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi Deniz kabugu
Tüyler için yaptırdım, ağda değmeyince leke ilerlemedi,akşamları leke kremi gündüz de leke önleyici solante güneş kremi kullandım geçti.Leke icin mi lazer yaptiniz yoksa tüyleriniz icin mi peki
Benimde aynı şekilde bir çözüm buldunuz mu acaba bende sürekli kapatıcı sürmekten bıktım terle birlikte o da cok kalmıyor yüzümde zatenKızlar ben 3 ay once evde biyiklarimi agdayla aldiktan sonra tahriş ettim ve kahverengi leke oluştu expigment kullandim bi sure ama yazin cesaret edemedigim icin biraktim.3 hafta once de dermatolog kontrolunde azalderm kullanmaya basladim onu da iki gunde bir kullaniyorum lekenin rengi bazen aciliyor bqzen yine koyulaşuyor..Benim durumumda olanlar var mı ne yapmam gerekiyor psikolojim bozuldu resmen kapatici surmekten pudra surmekten aşıri sıkıldım
Ya gecmis olsun size deBenimde psikolojim çok bozuk. Benimki ağdadan kaynaklı filan da değil. 2 ay önce oluştu. Güneşten oluştu. Ve şuan asla geçmiyor hatta daha da koyulasti. İşte kadınlar soruyor psikolojim altüst oldu
Bugüne randevu aldım dermatologa bakalım ne diyecek bilmiyorum. Belki tek tarafında olsa bu kadar takmam ama iki tarafta da var ve psikolojimi çok etkiledi. Kimseyle konuşmak görmek istemiyor insan...Ya gecmis olsun size debenim sadece dudak ustunun sol bplgesinde bi leke var cok daha kotuyfu simdi daha iyi allahtan ama ben cildiyeye gittim onun verrdigi krem cok iyi geldi gercekten.Siz de bi cildiyeyr gorunun isterseniz
Bugüne randevu aldım dermatologa bakalım ne diyecek bilmiyorum. Belki tek tarafında olsa bu kadar takmam ama iki tarafta da var ve psikolojimi çok etkiledi. Kimseyle konuşmak görmek istemiyor insan...
Anliyabiliyorum sizi gercekten cok zor bir durum ve yazın cok iyi korumak gerekiyor lekeyi ve bu da cok zor mesela dun sadece bikac saatligine ciktim disari sabah bi baktim leke koyulaşmiş cok canımı sıkıyor gercektenBugüne randevu aldım dermatologa bakalım ne diyecek bilmiyorum. Belki tek tarafında olsa bu kadar takmam ama iki tarafta da var ve psikolojimi çok etkiledi. Kimseyle konuşmak görmek istemiyor insan...