• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda problemi yasiyorum yardimm edin nolur

slm arkadaşlar ya benim agda ile ilgili problemim var ne alsam olmuyo cildim de hasas zaten :((( bana iyi bir agda tavsiye edermisiniz ?

valla cnm benim ben vedusa diye bir ağda seti kullanıyorum oldukcada memnunum içinde herşeyi var ağda öncesi yağ sonrası jel bez falan tavsiye ederim dene derim yani ağdasıda nasıl oluyosa çok can yakmıyor kalitelibir ağda yani kartuşlu ısıtıcı falan veriyolar :))

bende epillanın sirağda setini 230 aldım 100 metre be kocaman ağda sonrası temizleme yağı her bölge için birsürü kartuşu varbikini bölgesi için başlığıda var evkurdan aldım

canım şevkini kırmak istemem ama çok para vermişsin evkur tam kazıkçı o sete geçen sene bende bakmıştım ağda makinesi 5 tane kartuşı bi top bezi yağı bunları toplasan kartuşlar 4 liradan desen 20 tl 20 tl bez desen 30 tl makine olsun kadi 30 tl de yağları 100 lira yapar birde 5 yıl ağda ihtiyacın var bu setde diyo kız 5 kartuş 5 sene nasıl yetecek dedim kıza her sene 1 kartuşmu bitirecem senede 1 ağda yaparsam yeter dedim bozuldu öyle deyince.

canım şevkini kırmak istemem ama çok para vermişsin evkur tam kazıkçı o sete geçen sene bende bakmıştım ağda makinesi 5 tane kartuşı bi top bezi yağı bunları toplasan kartuşlar 4 liradan desen 20 tl 20 tl bez desen 30 tl makine olsun kadi 30 tl de yağları 100 lira yapar birde 5 yıl ağda ihtiyacın var bu setde diyo kız 5 kartuş 5 sene nasıl yetecek dedim kıza her sene 1 kartuşmu bitirecem senede 1 ağda yaparsam yeter dedim bozuldu öyle deyince.

bzim buralarda çok baktım sirağda setlerine bi tek vi-vet vardı onada güvenemedim bide bozuk çıktığında geri almıyolardı.bende biliyorum oranın kazıkçı olduğunu asla almam ordan bişey diyodum demek büyük konuşmuşum.12 tane kartuş var 500ml yağı var bikini çin bi başlığı var 100 mt yağı vardı içinde 12 taksite aldım ne yapıyım mecburen aldım başka alternatifim yoktu yani

vedusanın seti çok güzel tatlım 4 tane normal 4 tane de hassas bölge için kartuşu var hassas bölgelerde çok işe yarıyo yani kesinlikle kullan derim

Back