• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda Öncesinde Yapılması Gerekenler..

zayiflicim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
571
44
123
İstanbul
Öncelikle herkese selamlar!
Bu sıralar ilk defa kuaföre gidip tüm vücut sir ağda yaptırmayı düşünüyorum.Yarım yamalak almaktan ve tam pürüzsüzlüğü yakayamamaktan bıktım açıkçası.Fakat ağda öncesi neler yapmam gerektiğini,kuaförde hijyen konusunda nasıl bir ortam aramam gerektiğini bilmiyorum.Ayrıca benim makat girişi,göbek ve göğüs bölgemde bile kıllanmalar mevcut buraları da alıyorlar mı,giderken içime ne giymem gerekiyor,üstümü tamamen mi çıkartıyorum,kılların uzunluğu ne olmalı vsvs tarzı sorular da var kafamda..Hiç tecrübem olmadığı için bu konuda cevaplarınızı,görüşlerinizi,deneyimlerinizi bekliyorum ve cevaplar için şimdiden çook teşekkür ediyorum.
Herkese mutlu günler.. (:

Ben genital ve makat bölgemi aldırıyorum..
Korkarak gitmiştim ilk ama sonra yersiz oldugunu anladım, zaten yönlenriliyorsun..
Tabiki gideceğin yerin hijyeni cok önemli, kullandıkları ürünler vs temiz mi bu belli olur zaten..
agda olacak yerlerini soyuyorsun komple:17:

Buarada benimde sorunum genital bölgemde cok batık oluyor, bunun kremi vs var mı acaba,,
sinir oluyorumm

Komple soyuyorsun derken? Cıscıbıldak kalmıyorsun herhalde sırası gelen yeri açıyorsun diymi? :D

Benimde bacaklarda fazlasıyla batık oluştu,doktora danıştım ancak lazerli epilasyonla geçebildiğini söylemişti.Ayrıca krem vs var mıdır bilmiyorum ama keşke öyle bişey olsa sürsek ve kaybolsa. :(

makine yani epilatör kullanırken bende batık sorunu vardı sir ağda yapıyorum kendim komple kuaför çok pahalı batıkta batık izleride geçti tavsiye ederim kendinizi kazıklatmayın kızlar kendiniz evde halledebilirsiniz sesu ılık sirli apda 12 lira ve çok kaliteli kuaför en az 60 alır ben memnun kalmadım kuaförde yarım yamalak aldı sirli ağda ile hiç kıl kalmıyor..:27:

Ya aslına bakarsan ağdam var,ağda makinem var,ağda bezim vs. de var tüm malzemeler var ama çok vaktimi alıyor ve pürüzsüz olmuyor nedense.Sadece bacaklarımı bile 2 saatte filan alıyorum düşünün artık.Tabi bacak boyumun uzunluğu da bunda bir etken. :p diyorum bi gideyim 15 dakka sonra da tertemiz ak pak çıkayım.Bu arada 60 lira da çok paraymış. :s

Ya aslına bakarsan ağdam var,ağda makinem var,ağda bezim vs. de var tüm malzemeler var ama çok vaktimi alıyor ve pürüzsüz olmuyor nedense.Sadece bacaklarımı bile 2 saatte filan alıyorum düşünün artık.Tabi bacak boyumun uzunluğu da bunda bir etken. :p diyorum bi gideyim 15 dakka sonra da tertemiz ak pak çıkayım.Bu arada 60 lira da çok paraymış. :s

canm tüm vücut istediğin yerlere agda yapıyorlar hangi bölgeyi yaptıracaksan orayı sırayla açıyorsun batık içinde kremler var onları kullan

bende de sir ağda batıgı epey azalttı genital bölgede kalmadı. bacaklarda hala var. ponza taşı ile baya şiddetli şekilde sürttüm(o kadar ki kabuklandı o bölgeler) sonra da her banyoda kese ve bi süre almadım. Baya uzun şimdi, kısa iken almak da çok batık yapıyor. Ben pazar günü aıcam bugünden itibaren her duştan sonra vücut kremi sürecem o da kırılma ve batığı azaltıyor. Bi de peeling olayı varmış mineral tuzla filan onu daha denemedim. deneyebilirsiniz. Kremin kesin etkili olup oladığını bilmiyorum bende ponza-kese-peeling ne kadar etki yapacak ona göre karar verecem.

ben yaz ve kış zıbın giyiyorum. hem bacakları alırken rahat oluyor. don- sutyen kalmıyorsun kadının karşısında. daha genital bolgeye gitmedim onun için bilemeyeceğim. arkadaşlarım da mayo giyiyormuş da mayo yazın çok basıyor. zıbın dediğim de alttan çıt çıtlı body :1:

canm tüm vücut istediğin yerlere agda yapıyorlar hangi bölgeyi yaptıracaksan orayı sırayla açıyorsun batık içinde kremler var onları kullan

Batık için kremler var derken :) Kullanıp memnun kaldığın varsa bizimlede paylaşırmısın .. :97:

makine yani epilatör kullanırken bende batık sorunu vardı sir ağda yapıyorum kendim komple kuaför çok pahalı batıkta batık izleride geçti tavsiye ederim kendinizi kazıklatmayın kızlar kendiniz evde halledebilirsiniz sesu ılık sirli apda 12 lira ve çok kaliteli kuaför en az 60 alır ben memnun kalmadım kuaförde yarım yamalak aldı sirli ağda ile hiç kıl kalmıyor..:27:

bende de tam tersi bacağımın alt kısmını alırken epilatör kullanıyorum . batık olmuyor ama kırıyor bazen çabuk çıkyor . ama bşka çarem yok işte banada ağda yaramıyor.
mahalle kuaförlerinde 30-35 güzellik salonu falansa çarp ikiyle :27:

bepantheni kuaförlerde öneriyor.

Bepanthen batıklara da mı iyiymiş yahu.Nasıl bir kremse her şeye iyi geliyor. =)
Bu arada ben bu konuyu açalı baya zaman oldu; ama hala kuaföre gidemedim ve hala kendim uğraşıyorum.Önümüzdekiay gidicem inşallah. :S

Back