bi turlu genital bolgede agdaya baslayamadim((acisindan(((
Bikini bölgesi ve kuaför biraz uzak kelimeler bana
Bikini bölgesi elbette acır ama çok az acısa olmaz mı
Ben sesunun bant ağdasından kullandım gayet memnun kaldımFakat bi kerede çekmek mesele.
Bikini bölgesi için tavsiye verecek arkadaşlar varsa paylaşsınlar
hani cesaret ne oldu canım yaa... inan o kadar da kötü değil ilk sefer için kuaföre gidebilirsin onlar sen daha anlamadan bitiriyorlar..
. 5 dk da bitiyo..evde yaparsan zaten kendin çekemezsin korkudan ilk sefer
kuaföre git alsın sonrasında azar azar çıkacak zaten kendin alabilirsin..:1hug:
canimcim okudugum kadariyla kuaforden sigil kapanlar olmus iyice korktum acikcasi
Bikini bölgesine yaptığınız ağdayı ağda bezi ile çekmeyin konserve ağda kullanın......
Bende merak ettim. benneyaptımkiBikini bölgesine yaptığınız ağdayı ağda bezi ile çekmeyin konserve ağda kullanın......
kızlar nolur yardm edin
geçen bikini bölgemi kuaförde ilk kez aldırdım...acı flan pek olmadı ama esas sorum şu
bildiginz gibi bazen kanar hani...benm sonra küçük küçük 5 6 tane sivilce çıktı...elledim şişti((
şimdi çok kötü görünüyo...size de oluyo mu bu
canım yaptırdıktan sonra hemen duş aldın mı? eğer daha önce jilet falan kullandıysan kök açıkta oluyor. ağdadan sonra 5-6 saat duş alma. çünkü kök su alırsa iyice şişer benim başıma geldi. yıllardır evde her yerime sir ağda yaparım bu sefer hemen duşa girdim. etesi gün kazağın altından bir sızı hissettim eve gelip baktığımda sivilcenin kocaman şiştiğini gördüm birkaç günde zor geçti. ama her şeyin en iyisi ağda.. başka hiçbir şey kullanmadım ve tüylerim ipince çekince hemen geliyor zaten...
yok cnm benim jilet kullanmadım bikini bölgeme hiç...ama o kadar korktum ki başka topiktede sordum :))) ilk defa yaptırdıgım için oluyomuş...öle dediler...şimdi hala belli sivlce oldugu ama o korkunç şişlik geçti çok şükür :teytey:
2 saat su degmesin dedi yapan bayan...bende ertesi güne kadar korkumdan degdirmedm su kaydirigubbakcemile3
ama agdadan snra 10 gün flan geçti...küçük küçük tüyler çıkmaya başlamş :bbo: sinir oldumklava:[\B]
o iş zamanla gelişiyor. git gide daha az çıkmaya başlıyor. sabret zamanla olur.. benim şu anda 3 hafta falan oldu neredeyse hiçbir şey yok diyebilirim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?