ağda korkusu..

Kuaföre git birak kendini valla saolsunlar hemen aliyolar tabi isini iyi yapanlar. Ben de basta korkmaktan çok utaniyordum korku da vardi tabi hele de özel bölge için. Bir iki gittim alistim. Bayram bitsin yine gidiyorum tertemiz ohhh... Kollar cikarken derine batmiyor epilasyon ve jiletteki gibi. Yumusacik cikiyorlar..

Agda bildigimiz iskence bence, bir de deriyi de kaldiriyor tabi. Yani haksiz degilsiniz kesinlikle.

Bikini bolgemi iki yıldır aldiriyorum agdayla. Her ay giderdim ama bundan sonra iki ayda bir gideceğim çünkü azaldı ve de gec çıkıyor. Dusunsene diğer yontemlerle her ay aci cekecegime agda sayesinde iki ayda bir aci çekeceğim ama tertemiz olacagim. Azaltan ve gec çıkaran bir agda markası var kuaforum kullaniyor bir kere soylemisti ama unuttum. Ayrıca her agda sonrası bioder kullanıyorum bu da biraz azalmasina yardimci oldu. Ama acisina dayanabilirsen limon da çok etkili. Ben yüzüme uyguluyorum agda sonrası ve geç cikarmasinin yaninda azalttı diyebilirim

Bikini bolgemde jiletten bir anda agdaya geçiş yaptım bu arada. Bir ara jilete geri donecektim ama rahatligini düşününce vazgeçtim

Canım ağdacım 4 dakikada bikini bölgesini bitiriyor. Gerçekten işinin ehli. Hiç tahriş olmadı. Ağda büyük rahatlık jilete göre.

kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum :KK43:
emla krem kullan. uyuşur. bir iki derken bir bakmışsın alışmışsın kremi bırakırsın. istediğin zaman yine kullanırsın

Back