ağda konusu için yardım :(

serife_yunus

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
34
2
298
34
İstanbul
hanımlar ben bikini bölgesi için kuaföre gitmek istiyorum ama çok korkuyorum ve utanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum nasıl yapıyolar incitiyolarmı öyle içlere kadar giriyolarmı çok merak ediyorum bana fikir verirseniz çok sevinirim bide popişide alıyolarmış pozisyon falan bana fikir verin

ağda yaptırıyosun tabikii birazcık incinicek yanii :) arkanı dönüp uzanıyosun sen iki elinle açıyosun o yapıyo

eğer yaptırırsam bu benim ilk olucak onun için korkuyorum biraz evde kendim yapmaya çalıştığımda tenim okadar yumuşak ve inceki şeyim kopcakmış gibi hissediyorumm

merak etmeyin birkaç kere gidince alışıyor insan niye daha önce kendim uğraşmışım diyeceksiniz iyi biryere giderseniz 10 dakika ancak sürer zaten

tatlım ben 2 defa gittim sonra kadın kadına görmek bile çok günah ve harammış ondan sonra sir kazanından aldım bacak rulonundan aldım kendm yaptım kafaya koydktan sonra oluo yapıosun tatlım . Acısına gelince 2 kere çekşte acıo 3üsünde hissetmiosun uyuşuo ondan snra gayet keyifli oluo sonuç 10 numra ama tbi sen bilirsin genede canm

ben de çok utanıyordum ilk birkaç gittigimde elime peçete aldım yarısını kapattım sonra diğer yarısını kapattım biraz yardımı olur belki. popişi alırken tabi her yer meydanda napıcaksın ama mis gibi oluyosun... kartuşla almasın sakın bikini bölgeni parmak ağdalarla alıyorlar çok da rahat oluyor.

benden önceki cevapta yazdıgı gibi kadın kadına dahi olsa haram oluyor ben de biraz bu yüzden bıraktım veet in ağdaları var onlardan kullanmayı deneyebilirsin canım.

emla kerem alıp uyusturabılırsın
agdacıya gelınce ben lazere basladım ama benım gıttım agdacı bana özel kazan acıyor spatulası fılan tek kullanımlıktı eger bır agdacı spatulayı alıp tek kullanıplık olup batırıp ıücıkarıyosa ben o agdacıya gıtmem daha once mıkrop kaptım kurtulana kadar anam agladı temiz bir yer bul kadına soyle sana kavanoz acsın ama bence lazere gıt azalıyor baya ben sımdılerde dıod lazere basladım ütüleme yontemı bı arastır en azından tek bölge git

ben de utandığımdan gitmedim hiç evde kendim yapıyorum bioderin epiten sirli ılık ağdası var denemeni tavsiye ederim hem azaltıyoda ilk başlarda ağrıyor ama 3.çekişten sonra bişey hissetmiyosun uğuşuyor ayrıca ağdaya bi alıştınmı sürekli istiyosun rahat ediyosun çünkü :) bide bi tavsiye ağdanı adetin bitiminde yap bidahaki adet döngüne kadar anca uzuyo zaten o aralarda rahat ediyor insan :)

ahh bebeğimm aynı korku bendede var ama nasıl yapıpta gitsem bilmıyorumm çokk korkuyorumm ya :18:

yaa herkez dıyo ama bı turlu bilemıyorum :/ sen kullanıyo musun ıse yarıyo mu ??:18:

yaa herkez dıyo ama bı turlu bilemıyorum :/ sen kullanıyo musun ıse yarıyo mu ??:18:

ben kullanıyorum bır pakette 7 tane mı ne var 50 tl bır tüp tamamını suruom sonra derın dondurucu posetıle kapatıorum
20 dk bekleyıi adcacıya lazere gdıyorum ama ben lazere basladım dsunursen tek bolge gıt ılerki yaslarda cok ısıne yarar hangı sehırdesın

ben grupondıe bır sıteden aldım ama once gıttım makınayı arastırdım atıs yaptırdım fılan ( bu kullandım ütüleme diod ) kalın tuylulerde alexsandırda ıyı gruponda zaten makınayı ne kulllnıoyorsunuz dıye sor ogren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…