• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda kokten almiyor

kitapasigikadin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
28
14
8
27
merhaba hanimlar ben hangi marka agdayi denersem deneyeyim kuaforde bile yaptirsam agdayla aldiktan sonra jiletle alinmis gibi 1 haftaya hemen cikiyor. Kokten asla alinmiyor ne kolum ne bacagim. Bana fikir verebilir misiniz neden boyle oluyor? Kendim alamiyorumdur diye kuafore bile gittim kac kez ama hene ayni sorun. Arastiriyorum ama hicbir sey olmuyor.

Cnm senin kıl köklerin sert onun için gelince de jilet gibi oluyor cnm sen her agda dan sonra krem sür yada vazelin çok memnun kalırsın çıkınca rahtısz olmazsın benim de senin gibi inatçı kıllarımız var

Cnm senin kıl köklerin sert onun için gelince de jilet gibi oluyor cnm sen her agda dan sonra krem sür yada vazelin çok memnun kalırsın çıkınca rahtısz olmazsın benim de senin gibi inatçı kıllarımız var
Ama aldigim zaman baktigimda siyah siyah duruyor.kokler resmen her seyi deniyorum ama 1 hafta sonra cikiyor agdayla alinincada 😔

Demek ki kökünden alamıyorsun kırıyorsun kökler kalıyor. Evde yapıyorsaniz küçük küçük bölgeler şeklinde alın. Kuafore gidiyorsanız killarin kırıldığını söyleyin bir seferde büyük parça almasın

Back