• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda kazanı mı? kartüş (roll on) ağda mı?

esmenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
184
0
116
Bursa
kızlar hangisi daha kullanışlı özellikle yüz ve kol için ? kuaförüm ağda kazanı kullanıyo ama kartüş daha iyi gibi. sizin görüşleriniz neler ? ya da bu konuda tacrübesi olan var mı ?

bn kartuş kullanıyorum inanılmaz rahat hoop sürüveriyon 5 dk.da bitiyo iş..ama iyice ısınmasını beklemek lazım bn 1-2 saat önce takıom fişe işimi yapıorm ısınana kdr..sonra çok kolay sürülüyo iyice ısınınca..kazan mazan zor iş bide onn için çubuk fln lazm alıosn damlıyo fln bilmiorm bn çok memnunum kartuşdan

bende almayı düşünüyorum şu an hatta araştırmadayım bi de kk ya bakayım dedim . ama henüz kimse bişi yazmamış . araştırıyorum ama kararsızım bende . görümcelerim hep kartuşlu kullanıyorlar onlara sordum çok memnunlarmış. ısıtması filan iyi diyorlar . ben internette uygun fiyatlı bir tane buldum am bu iyimidir sizce bundan kullanan var mı ?
en ucuz Vi-Vet Istcl Hediyeli Ada Set 240 ml ,vi-vet sir ada kullanc yorumlar
kullanan varsa yardımcı olun lütfen acil lazım:10:

bende almayı düşünüyorum şu an hatta araştırmadayım bi de kk ya bakayım dedim . ama henüz kimse bişi yazmamış . araştırıyorum ama kararsızım bende . görümcelerim hep kartuşlu kullanıyorlar onlara sordum çok memnunlarmış. ısıtması filan iyi diyorlar . ben internette uygun fiyatlı bir tane buldum am bu iyimidir sizce bundan kullanan var mı ?

bnde vi-vet kullanıyorum cnm gayet memnunum..dediğim gibi hemen başlamıyorum ama iyice ısınmasını bekleyince daha verimli oluyo öbr türlü tam ısınmadığı zmn can yakıyo çekiyo tüyleri sürerken..ama ısınınca gayet güzel oluyo

snn dediğin kazanmış bnmki kartuş ama aynı marka memnunum..

Bende Vivol Ağdacı 1+1 Konserve ve Kartuş Isıtıcı Makine almıştım.Hem kartuş ağda hemde konserve ağda kullanabiliyorsun
Bacak ve kol için kartuş ağda özel bölgeler için konserve ağda kullanıyorum.

teşekkürler arkadaşlarm.peki depilissima mı vivet mi sesu mu.hangisi iyidir kızlar yaa?bu arada şeker kıl kökünü beslermiş kullandığınz ağdanın şekersiz olmasına dikkat edin

teşekkürler arkadaşlarm.peki depilissima mı vivet mi sesu mu.hangisi iyidir kızlar yaa?bu arada şeker kıl kökünü beslermiş kullandığınz ağdanın şekersiz olmasına dikkat edin

bn ağdayıda vi-vet kullanıyorum..kartuşda pudralı kırmızılardan özel yerler içn pembe teneke oda pudralı..sir ağdalar şekersiz olduğu için tüyleri azalttığını biliyorum..grçkten çok faydasını gördm sir kullanmaya başladığımdan beri

o zaman ben bugün gidip kartuş alayım sağolun cevaplarınız için gençler ve kendini genç hissedenler :49:

esmenur bir internet sitesinden almıştım geçen ay 69 TL ye taksit imkanıda var
Google girip aratabilirsin burdan adres veremiyorum

Back