Ağda için yardımmm :(

muyan94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
5
1
1
Çorum
Merhabalar ben yeni ağda seti aldım vi-vet sir ağda setinden fakat kol altımı alamadım bacaklarımı gayet rahat alabiliyorum ama koltuk altımı alamıyorum sizce neden ? ((( Aslında koltukaltımı 5-6 ay önce aldığım peri poll kartuş ağda ile alıyordum ancak en son ağda yapışımda bana çok fazla acı verdi annemden yardım istemek zorunda kalmıştım birde roll-on deneyim dedim elime yüzüme bulaştırdım.. :/
birde aldıktan sonra yapış yapış oluyor o sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

en basit koltuk altı bölgesi canım..ağdayı yukarıya doğru sür aşağıya doğru çek yada çektir..mis gibi tertemiz olacak..

bir iki kere daha aldığında artık acımayacak şu an kökler kalın ondan acıyor..korkmak yok devam

Koltuk altı, dirsek gibi kıvrımlı bölgeler için roll-on ile rahat alamazsın. Bunun için yeni granül ağda çıktı. el ağdası ve sir ağdadır yani bezsiz kullanılır. vi-vet granül ağda diye internette bakarsan satan çok yer var. ben kullandım, ayrıca yüz bölgesinde de kullanabilirsin. ben avantajkozmetik.com dan almıştım hizmetleri iyiydi memnun kaldım... bir de tüy çıkışını geciktiri serum tarzında ürünler var bunları da ağda ile kullanırsan fayda görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…