Ağda (Biliyorum bu bir dert değil fakat önerilerinize ihtiyacim var)

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
694
Puanlar
133
Yer
Diğer
Kızlar benim mikro küçücük bir derdim var:KK45::KK45::KK45: Benim sadece ağda konusunda yardımlarınıza önerilerinize ihtiyacım var. Bdv´de daha çok cevaplar verildiği için hemde hemen cevaplar verildiği için burda yazdım. Lütfen kusuruma bakmayın.

Demek şöyle, ben bügüne kadar ayaklarım için satılan parça ağdalar yada jilet kullandım. Jiletten hiç memnun değilim. Parça ağdalar çok az içeriyor yani 2 ayak için nerdese 2 paket kullanmak gerek, ekonomik değil.

1. Şimdi ben bir sürü ağda bezleri sipariş ettim, işte şimdi evde o bezlerle kullanabileceğim ağda istiyorum.Siz hangisini kullanıyorsunuz yada kullanan var mı aranızda? Veet sıcak ağda iyi mi?Merak ediyorum acaba bunların sıcak olmayanları yani soğuk olanları var mı?

2.Benim yüzümün bazı kısımlarında küçük tüyler var ve ben bundan çok rahatsızım. İple pek alamıyorum. Şimdi bana acaba o kısa koyu tüyler olan bölgelerde ağda kullanma mı önerir misiniz? Ağda daha fazla tüy çıkmasına yol açar mı yoksa tüyleri azaltır mı? Ağdayla ilgili bildiğiniz yada önerebileceğiniz birşeyler varsa yazarsanız sevinirim.

Çok teşekkürler:KK8::KK8::KK8:

Noldu arkadaşlar ya?Hiç mi ağda kullanan yok? Neden cevap yazmıyorsunuz?

Kızlar benim mikro küçücük bir derdim var:KK45::KK45::KK45: Benim sadece ağda konusunda yardımlarınıza önerilerinize ihtiyacım var. Bdv´de daha çok cevaplar verildiği için hemde hemen cevaplar verildiği için burda yazdım. Lütfen kusuruma bakmayın.

Demek şöyle, ben bügüne kadar ayaklarım için satılan parça ağdalar yada jilet kullandım. Jiletten hiç memnun değilim. Parça ağdalar çok az içeriyor yani 2 ayak için nerdese 2 paket kullanmak gerek, ekonomik değil.

1. Şimdi ben bir sürü ağda bezleri sipariş ettim, işte şimdi evde o bezlerle kullanabileceğim ağda istiyorum.Siz hangisini kullanıyorsunuz yada kullanan var mı aranızda? Veet sıcak ağda iyi mi?Merak ediyorum acaba bunların sıcak olmayanları yani soğuk olanları var mı?

2.Benim yüzümün bazı kısımlarında küçük tüyler var ve ben bundan çok rahatsızım. İple pek alamıyorum. Şimdi bana acaba o kısa koyu tüyler olan bölgelerde ağda kullanma mı önerir misiniz? Ağda daha fazla tüy çıkmasına yol açar mı yoksa tüyleri azaltır mı? Ağdayla ilgili bildiğiniz yada önerebileceğiniz birşeyler varsa yazarsanız sevinirim.

Ağda şekerlidir.Özellikle yüz bölgesindeki tüyleri çoğaltır yüz için neden sir kullanmıyorsunuz.
Ağda kullandığım dönemde sesu ağda kullanmıştım.Ayrıca o beyaz bezler kalite kalite bi ara aldığım çok kötü çıktı inşallah sizin iyi çıkar.

Ağda şekerlidir.Özellikle yüz bölgesindeki tüyleri çoğaltır yüz için neden sir kullanmıyorsunuz.
Ağda kullandığım dönemde sesu ağda kullanmıştım.Ayrıca o beyaz bezler kalite kalite bi ara aldığım çok kötü çıktı inşallah sizin iyi çıkar.
Ya kusura bakmayın ben yurtdışında yaşıyorum. Sır ağda ne? Ağdayla farkı ne?

Hımm sir denen şey ağaç reçinesinden yapılıyor. Onun içinde şeker yok yani o yüzden tüm bölgelerde kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımda tüylerde zayıflama yapar.Ağda da ise şeker vardır bu da kıl köklerini besler. Bulunduğunuz bölgede sir yoksa mecbur ağda yapacaksınız. Sir die yazarsananız araştırabilirsiniz.

Parça ağda dediğiniz şey ağda bantları mı? Eğer onlarsa yanlış kullanıyorsunuz. Bacaklara 2 paket gitmez. Tek bant bi çok kez kullanılabilir, tekrar birbirine yapıştırıp ısıtın ellerinizin arasında ayırdığınızda ağda tekrar aktif hale gelir...

hangi ülkede yasiyorsun acaba?internetten agda siparisi verebilirsiniz..bundan bes yil önce falan rolon sir agda 2 euro idi.oldukca da pratik bu agdalar.

ama buraya ait değil konunuz. bakın kuralları kopyalayım tekrar.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back