Ağda bikini bölgesini sarkıtıyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi COpcU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ameliyat eldiveni..kaydirigubbakcemile3

o kadar alıştım ki hem pratik ve bulaşma ve sarkma gibi bir derdi de yok sanıyorum...
sarkma yaptığını ağda kullanıpta söyleyen çok yakınım oldu...:1shok:

ameliyat eldiveni mi? nasıl yani?

ameliyat veya pudralı muayene eldivenini alıp eline giyiyorsun sonrada iki parmakla tuttuğunu kopartıyorsun hem temiz hem hızlı çokda acımıyor

emla kremi diyolar deneyen yok mu bende cok merak ediyorum nerden alabilecegimi bir øgrensem denicemm sizde sølerim ...iyi bakinnn kendinizeee

çok merak ettim şuan ameliyat eldiveniyle deneyeceğim.sonuçları yazarım :)).eşim ellerim yıpranmasın diye 100lü paket almıştı :):)

başladım yapmaya ama anlamadığım bişey var bunu tek tek elimle de yapardım eldivensiz yani :)

ayy kaptırmış mı yazık yaa a.s

yaptıran biri olarak en büyük tavsiyem lazerdir arkadaşlar. su an tertemizim.. ufak tefek ince tuylerim var yani...ama soracak olursanız:
1)evet yaparken acıtıyor lazer aa emla adlı anestezik krem gayet etkili..
2)nerde yaptıdığınıza bağlı alacağınız sonuçlar 10 seans gidende var 5 giden de 15 gidende...bn 10 seasta hallettm ama halloldu yani
3)biraz tuzlu evet ama ömür boyu garanii ben koltukaltıma yaptırmıştım bikini bölgemden önce yaz kış askıl gezebiliyorum artık dedikleri gibi bırakınca cıkmadı
4) zararlmı derseniz lazer sistemi 50 yıldan fazla bi süredir başka tedaviler için kullanılıyod zaten.. eğer zararlı olsa dedikleri kadar_hiç zararı yok demiyorum_ simdiye kadar koskoca dünyada birileri sur demişti...5)ağdaya dayanılırmı o acı değil zaten işkence resmen
5)bu temiz olma durumundan tek memnun olan da ben değilim ayrıca benden daha çok memnun olan da oluyo:1hug:

Ağdanın sarkıttına inanmıyorum pek. 20 yıla yakın ağda yaptım. Taş gibi duruyo dermişim. :roflol: :roflol: Neyseki şimdi lazerle kökünden hallettim.

ne sir ağdaymış ya.arkadaşım sir niye sarkmayı azaltsın bence tam tersi o çok güçlü bir ağda bence yapacaksa sarkmayı arttırır bile

peki lazer sadece ön bölgeye uygulanıyormuş.aşağıya yapılmıyor die biliyorum ama.lazer bana sakıncalı geliyor sanki rahim orada o da bir ışın radyasyon falan ne bilim güvenemem sankii

ben yaklaşık 2 yıldan beri yaptırıyorum öyle bi sarkma falan yok.hem ayda bir yaptırıyosun çok etkilemez bence.

ohoooo ebenin artik neyle alicaz peki sinirim bozuldu iyice haa bu tüyler killar yeeteeeeeeeeeerrrrrrrrrklava::çok üzgünüm:delikafadulden

nasil yapiyorsunuz su eldivenle ya ben bir kere denedim tüyleri tek tek tutmak zaten bir dert cekmesi baska dert acisi da baska

valla ben ilk çıktığından beri koltukaltı için kullanıyorum..sayılacak kadar az çıkıyolar o yüzden çabuk alınıyo.. gelgörki bikini bölgesine yapamıyorum baştan yapmak lazımdı keşke ilk çıktığı zamanlarda bırakmaydm devam etseydim şimdi bebek gibi olacaktı. hemde geç uzuyolar bikini bölgesi için tekrar eldivene başlayacam ilk başta acıyo falan ama uyuşuyo bi zamn sonra. jilet gün sonra çıkarıyo ağdayı beceremiyorum makine de acıtıyo en güzeli eldiven biraz uzun zaman alır ama aldıktan sonra 3-4 hafta rahat olursun:teytey:

Ben uzun zamandır eldivenle alıyorum ama kesinlikle 3-4 hafta idare etmiyor. Max 2 hafta hatta ilk haftadan belirmeye başlıyorlar Siz nasıl idare ediyorsunuz 4 hafta hiç anlamıyorum.fisfisfis

Ben uzun zamandır eldivenle alıyorum ama kesinlikle 3-4 hafta idare etmiyor. Max 2 hafta hatta ilk haftadan belirmeye başlıyorlar Siz nasıl idare ediyorsunuz 4 hafta hiç anlamıyorum.fisfisfis
Canim belki kökten alamıyorsundur çekerken kopartıyorsundur kılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…