ameliyat eldiveni..kaydirigubbakcemile3
o kadar alıştım ki hem pratik ve bulaşma ve sarkma gibi bir derdi de yok sanıyorum...
sarkma yaptığını ağda kullanıpta söyleyen çok yakınım oldu...:1shok:
amaaaaaaaaannn bee
ağda sarkıtıyo makina olmaz (bi arkadaşım kaptırmış makineyle evin içinde 8 tur atmış)
jilet çoğaltıyo sertleştiriyo peehhh
bırakıyom bende saldım çayıra mevlam kayıra
nasil yapiyorsunuz su eldivenle ya ben bir kere denedim tüyleri tek tek tutmak zaten bir dert cekmesi baska dert acisi da baska
valla ben ilk çıktığından beri koltukaltı için kullanıyorum..sayılacak kadar az çıkıyolar o yüzden çabuk alınıyo.. gelgörki bikini bölgesine yapamıyorum baştan yapmak lazımdı keşke ilk çıktığı zamanlarda bırakmaydm devam etseydim şimdi bebek gibi olacaktı. hemde geç uzuyolar bikini bölgesi için tekrar eldivene başlayacam ilk başta acıyo falan ama uyuşuyo bi zamn sonra. jilet gün sonra çıkarıyo ağdayı beceremiyorum makine de acıtıyo en güzeli eldiven biraz uzun zaman alır ama aldıktan sonra 3-4 hafta rahat olursun:teytey:
Canim belki kökten alamıyorsundur çekerken kopartıyorsundur kılıBen uzun zamandır eldivenle alıyorum ama kesinlikle 3-4 hafta idare etmiyor. Max 2 hafta hatta ilk haftadan belirmeye başlıyorlarSiz nasıl idare ediyorsunuz 4 hafta hiç anlamıyorum.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?