Ağda bikini bölgesini sarkıtıyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi COpcU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
Ağdanın bikini bölgesini sarkıttığı söyleniyor doğru mu bu, gerçekten sarkıyor mu?:uhm::uhm:

çekiştiriyor çekiştiriyor..aslında mantıklı yani..
ama bilimsel açıdan ne denli doğru bilmiyorum..CADIARZU

Sarkıtıyormusenağlama
O zaman benim bir 5 yıl sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum:a015:

Sarkıtıyormusenağlama
O zaman benim bir 5 yıl sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum:a015:

adoşum yerçekimide var..bende düşünemiyorum..kaydirigubbakcemile
rulo yapar öyle iççamaşırına yerleştirirsin ozaman:roflol::roflol::tomato:

ya ağda yapıyoz sarkıyo, jilet kılları sertleştiryo, makine (ben yapamıyorum makine bikini bölgeme) çabuk çıkarıyo jilet gibi.

E ne yapıcaz kızlar ya???????????????

arkadaslar agda yaparken bir elinizle agdayi digeriyle de agdayi uyguladiginiz boylgeyi gerdirmelisiniz. aksi taktirde hem cok caniniz yanar hem de agdayla birlikte etiniz de esner. bu sarkmaya bir miktar cozum olur. zaten en az aci icin herkes bunu yapiyordur herhalde.

yercekimi icin de; sanirim kilo alip orayi tombislestirmemek lazim.. rulo isi gozumu korkuttu... yillar sonra forumda yeni topikler aciliyormus. "sizinki yere ne kadar yakin?" Aman Allah korusun herkesi!!!

ağda sadece bikini bölgesini değil her bölgeyi belli bir süre sonra sarkıtır...sir sarkıtmayı aza indirir....

agda yapamıyorum ben oraya canım cıkıyo sanıyorum:bbo:
jilet kaydirigubbakcemile3

ameliyat eldiveni..kaydirigubbakcemile3

o kadar alıştım ki hem pratik ve bulaşma ve sarkma gibi bir derdi de yok sanıyorum...
sarkma yaptığını ağda kullanıpta söyleyen çok yakınım oldu...:1shok:

ameliyat eldiveni..kaydirigubbakcemile3

o kadar alıştım ki hem pratik ve bulaşma ve sarkma gibi bir derdi de yok sanıyorum...
sarkma yaptığını ağda kullanıpta söyleyen çok yakınım oldu...:1shok:

bende amaliyat eldivenlerden kullaniyorum oh cok rahat oluyor hem degec uzuyorlar

nasil yapiyorsunuz su eldivenle ya ben bir kere denedim tüyleri tek tek tutmak zaten bir dert cekmesi baska dert acisi da baska

amaaaaaaaaannn bee:dilcikar:
ağda sarkıtıyo makina olmaz (bi arkadaşım kaptırmış makineyle evin içinde 8 tur atmış)
jilet çoğaltıyo sertleştiriyo peehhh:dilcikar:
bırakıyom bende saldım çayıra mevlam kayıra

ameliyat eldivenine başladım çokta memnunum delikafadulden
keşke daha öncden yapsaymışım Çok üzgünüm çoook

şu ameliyat eldiveni ile alanlar nasıl aldıklarınıda yazsalar daha bir sevaba girecekler
yokmu sevap kazanmak isteyen:1no2:a.s

sarkıttığı kesinlikle gerçek!
ya ne zor bizim işler yareppim..

Ben hiç ağdadan bir yeri sarkan duymadım bizim vücudumuz lastik değil ki sarksın! Bence kuaför de sir ağda ile aldırın onun rahatlığını tadınca asla vazgeçmeyeceksiniz!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…