merguana Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2009 4.243 11 158 33 Eskişehir 21 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #1 merhaba arkadaşlar vi-vet ağda bandı aldım,ısıtıyorum fakat anında soğuyor,bantlardamı sorun var anlamadım nasıl yapmalıyım,ilk defa yapacağım :26:
merhaba arkadaşlar vi-vet ağda bandı aldım,ısıtıyorum fakat anında soğuyor,bantlardamı sorun var anlamadım nasıl yapmalıyım,ilk defa yapacağım :26:
sosyolog34 SabırsızlıklaBekliyorum<3 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 2.414 309 198 34 21 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #2 merguana .!.: merhaba arkadaşlar vi-vet ağda bandı aldım,ısıtıyorum fakat anında soğuyor,bantlardamı sorun var anlamadım nasıl yapmalıyım,ilk defa yapacağım :26: Genişletmek için tıkla... nasıl hemen soğuyo ki anlamadım cnm.eğer tam yapıştıramıyorsan fazla ısıtamamışsındır.
merguana .!.: merhaba arkadaşlar vi-vet ağda bandı aldım,ısıtıyorum fakat anında soğuyor,bantlardamı sorun var anlamadım nasıl yapmalıyım,ilk defa yapacağım :26: Genişletmek için tıkla... nasıl hemen soğuyo ki anlamadım cnm.eğer tam yapıştıramıyorsan fazla ısıtamamışsındır.
merguana Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2009 4.243 11 158 33 Eskişehir 21 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #3 sosyolog34 .!.: nasıl hemen soğuyo ki anlamadım cnm.eğer tam yapıştıramıyorsan fazla ısıtamamışsındır. Genişletmek için tıkla... ısınınca yapıştırıyorum soğuyor hemen cildimde yanıyor ayrıca yanlış yapıyorum birşeyleri galiba :/
sosyolog34 .!.: nasıl hemen soğuyo ki anlamadım cnm.eğer tam yapıştıramıyorsan fazla ısıtamamışsındır. Genişletmek için tıkla... ısınınca yapıştırıyorum soğuyor hemen cildimde yanıyor ayrıca yanlış yapıyorum birşeyleri galiba :/
sosyolog34 SabırsızlıklaBekliyorum<3 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 2.414 309 198 34 21 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #4 merguana .!.: ısınınca yapıştırıyorum soğuyor hemen cildimde yanıyor ayrıca yanlış yapıyorum birşeyleri galiba :/ Genişletmek için tıkla... tam ısıtamıyorsun o zaman cnm ondandır.bide ısıtamadığın zaman yapışmıyor da dediğin gibi bi tek canını acıtır.
merguana .!.: ısınınca yapıştırıyorum soğuyor hemen cildimde yanıyor ayrıca yanlış yapıyorum birşeyleri galiba :/ Genişletmek için tıkla... tam ısıtamıyorsun o zaman cnm ondandır.bide ısıtamadığın zaman yapışmıyor da dediğin gibi bi tek canını acıtır.