• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda acısını biraz olsa da hafifletmek

Arkadaşım konuna bodoslama daldım biliyorum ama bu konu benim için çok önemli
Bende senin mesaja bodoalama daldim:)
Canim şöyle deyim kozmik bakim diye bi site var orda her ay için günleri belirliyo kozmik hanim ve onun disindada ayin başka guzellikleride var saç olsun bakimolsun:))

Ya ahım sahım dayanolmıcak bı agrı degıl bsuna vucudunuza kımyasal yuklemeyın derım lakın agdaaya aspırın kırma olayı denenebılır aspırın candır

Ablam çocuk gelişimi mezunu ve onların okullarına gelen hemsire adet döneminden sayilmaya baslayarak 10 gun sonra agda yaparsaniz azalir demisti bunu 18 ay yaparsaniz ama bir kere bile aksatmazsaniz killariniz azaliyor ablam denedi ama her seferinde aksatıyor. Aksattığı halde ablamın inanilmaz derecede azaldi bu bilimsel bir bilgi bu tür kremler filan sürmek istemiyorsanız bu yöntemi deniyebilirsiniz
Bende adetimin 10. Günü filan alıyorum tüylerimi ve çok az acı duyuyorum doğru gerçekten. Ayrıca da ekimden beri bu şekilde yapıyorum ve ciddi azalmalar oldu. Önceden sık çıkardı şimdi seyreldi. Çünkü önceden kafama göre ağda yapardım çıktı mı alırdım. Arkadaşlar deneyin farkı göreceksiniz. Bir de agdadan en az 2 saat sonra dus alın

Evet ilk adet gününden sayıp 10. Gün ağda yaptırmanız gerekiyor 18 ay hiç aksatmadan yapın killar çok hafifliyor bilimsel bir şey
Ya canım bu tuylerin hafiflemesi durumu koldaki tuylerede etki eder mi hani sir ağda koldaki tuyleri çoğaltıyo derler ya

Kızlar painles diye bi mendil var Remove diye bir markanın ağda bantlarının içinden çıkıyor. Acıyı geçiriyor baya bence deneyin.

Kızlar painles diye bi mendil var Remove diye bir markanın ağda bantlarının içinden çıkıyor. Acıyı geçiriyor baya bence deneyin.
bende kullanımdım cok memnun kaldım once pain less bezlerını kulladım. cok etkılı ozellıkle vucudu tüy vermek istemeyen vuctular ıcın bırebır tavsıye ederım. daha sonrada serumu varmıs onu ogrenınce onu kullanmaya basladım. serumu cok uzun sure gıdıyor . ve cok ekonomık

içinde mentol var ferahlatıyor özel bolğede bile kullanılıyor harıka bir ürün .

bende kullanımdım cok memnun kaldım once pain less bezlerını kulladım. cok etkılı ozellıkle vucudu tüy vermek istemeyen vuctular ıcın bırebır tavsıye ederım. daha sonrada serumu varmıs onu ogrenınce onu kullanmaya basladım. serumu cok uzun sure gıdıyor . ve cok ekonomık
ben serumunu kullandım cok memnun kaldım. tavsıye ederım :)
evet bende kullandım özellikle serumu cok guzel acı önlüyor feratlatıcı bir hıs verıyor.

Merhaba, bugün internette gördüğüm ve denediğim bir şeyi sizinle paylaşıcağım.
Ağda yaparak tüylerini alanlardanım ve genital bölgede çok acıdığını biliyorum. Arkadaşım, gittiği bir kuaförün ağdanın içine birşey koyduğunu ve hiç acımadıgını söylüyor ama kadın ne koyduğunu ne yazık ki söylemiyor :KK43:
Acıyı tamamen değil ama birazda olsun indirmek için ağda yapmadan yarım saat önce ağrı kesici için, acı gerçekten fark edilir derecede hafifliyor.
Bir de Anestol Pomad isimli kremi denedim. Bu krem uyuşturma özelliğine sahip ağda yapmadan 15 dk önce bu kremi sürün acı ağrı kesicide ki kadar hafiflemese de yine de biraz fark ediyor. Ayrıca Anestol Pomad isimli kremi mesela sırtı ağrıyınca süren ve ağrıyan bölgeyi uyuşturduğu için acıyı hafifleten bir formüle de sahip ya da bir yeriniz yandığınsa Silverdin isimli kremle bu kremi karıştırınca yanma hissini de hafifletiyor.
Ben jilet sonrası ağdaya başladığım zamanlarda emla diye bir krem ile başlamıştım o bölgeyi uyuşturuyor çok rahat alıştım o kremle

Back