ağda acısını biraz olsa da hafifletmek

prensesye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
52
16
88
Eskişehir
Merhaba, bugün internette gördüğüm ve denediğim bir şeyi sizinle paylaşıcağım.
Ağda yaparak tüylerini alanlardanım ve genital bölgede çok acıdığını biliyorum. Arkadaşım, gittiği bir kuaförün ağdanın içine birşey koyduğunu ve hiç acımadıgını söylüyor ama kadın ne koyduğunu ne yazık ki söylemiyor
Acıyı tamamen değil ama birazda olsun indirmek için ağda yapmadan yarım saat önce ağrı kesici için, acı gerçekten fark edilir derecede hafifliyor.
Bir de Anestol Pomad isimli kremi denedim. Bu krem uyuşturma özelliğine sahip ağda yapmadan 15 dk önce bu kremi sürün acı ağrı kesicide ki kadar hafiflemese de yine de biraz fark ediyor. Ayrıca Anestol Pomad isimli kremi mesela sırtı ağrıyınca süren ve ağrıyan bölgeyi uyuşturduğu için acıyı hafifleten bir formüle de sahip ya da bir yeriniz yandığınsa Silverdin isimli kremle bu kremi karıştırınca yanma hissini de hafifletiyor.

acıyı hafifletmek icin bunları surmek zararlı degilmi neticede yılda bir defa degil her ay agda yapılıyor agdanın acısı adet donemiyle alakalı bir durum aslında adet donemine bir hafta kala cok acır ama adetin hafiften basladıgı anlarda hic acı hissedilmez

Zararlı olduğunu sanmıyorum sürülebilir anestol pomad ..
Bende de lazerden dolayı ufak bir yanma oluşmuştu genital bölgede, doktor silverdin ile anestol pomadı sürmemi istedi. Ama her seanstan sonra. Ki o da ayda 1e denk geliyordu.

Ablam çocuk gelişimi mezunu ve onların okullarına gelen hemsire adet döneminden sayilmaya baslayarak 10 gun sonra agda yaparsaniz azalir demisti bunu 18 ay yaparsaniz ama bir kere bile aksatmazsaniz killariniz azaliyor ablam denedi ama her seferinde aksatıyor. Aksattığı halde ablamın inanilmaz derecede azaldi bu bilimsel bir bilgi bu tür kremler filan sürmek istemiyorsanız bu yöntemi deniyebilirsiniz

Peki miktarı var mı ve acıyı kesin olarak hafifletiyor mu
Ben orda hiç ağda yaptirmadim açıkçası teyzemden utandigim için ama aspirin kırıp koyduklarını biliyorum ve çoğu yerdede bu yöntem kullaniliyomus.Bikini bölgesine kullanılan ağda büyük bi kutu biliyosunuzdur onun içine 6 7 tane koyuyolar

Adetin ilk gününden sayıp 10. Günde mi aldırıcaz

Arkadaşım konuna bodoslama daldım biliyorum ama bu konu benim için çok önemli

Evet ilk adet gününden sayıp 10. Gün ağda yaptırmanız gerekiyor 18 ay hiç aksatmadan yapın killar çok hafifliyor bilimsel bir şey
Hmm iyimiş bu keşke kolda ki tüylere de böyle etki etse çoğalır diye korkuyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…