Aaa konu taşınmış az önce yazmıştım tekrar yazıyorum teyzem kuaför ve ağdanın içine aspirin kırıyorlar
Ağda sıcakken mi kırılıyor?Aaa konu taşınmış az önce yazmıştım tekrar yazıyorum teyzem kuaför ve ağdanın içine aspirin kırıyorlar
Aaa konu taşınmış az önce yazmıştım tekrar yazıyorum teyzem kuaför ve ağdanın içine aspirin kırıyorlar
Ağda sıcakken mi kırılıyor?Aaa konu taşınmış az önce yazmıştım tekrar yazıyorum teyzem kuaför ve ağdanın içine aspirin kırıyorlar
Ablam çocuk gelişimi mezunu ve onların okullarına gelen hemsire adet döneminden sayilmaya baslayarak 10 gun sonra agda yaparsaniz azalir demisti bunu 18 ay yaparsaniz ama bir kere bile aksatmazsaniz killariniz azaliyor ablam denedi ama her seferinde aksatıyor. Aksattığı halde ablamın inanilmaz derecede azaldi bu bilimsel bir bilgi bu tür kremler filan sürmek istemiyorsanız bu yöntemi deniyebilirsinizacıyı hafifletmek icin bunları surmek zararlı degilmi neticede yılda bir defa degil her ay agda yapılıyor agdanın acısı adet donemiyle alakalı bir durum aslında adet donemine bir hafta kala cok acır ama adetin hafiften basladıgı anlarda hic acı hissedilmez
Evet sıcakkenAğda sıcakken mi kırılıyor?
Vaay çok harikasin deniycem:))Evet sıcakken
Peki miktarı var mı ve acıyı kesin olarak hafifletiyor muEvet sıcakken
Ben orda hiç ağda yaptirmadim açıkçası teyzemden utandigim için ama aspirin kırıp koyduklarını biliyorum ve çoğu yerdede bu yöntem kullaniliyomus.Bikini bölgesine kullanılan ağda büyük bi kutu biliyosunuzdur onun içine 6 7 tane koyuyolarPeki miktarı var mı ve acıyı kesin olarak hafifletiyor mu
Cevabınız için çok teşekkürlerBen orda hiç ağda yaptirmadim açıkçası teyzemden utandigim için ama aspirin kırıp koyduklarını biliyorum ve çoğu yerdede bu yöntem kullaniliyomus.Bikini bölgesine kullanılan ağda büyük bi kutu biliyosunuzdur onun içine 6 7 tane koyuyolar
Rica ederim umarım yardimci olabilmisimdir:)Cevabınız için çok teşekkürler
Adetin ilk gününden sayıp 10. Günde mi aldırıcazAblam çocuk gelişimi mezunu ve onların okullarına gelen hemsire adet döneminden sayilmaya baslayarak 10 gun sonra agda yaparsaniz azalir demisti bunu 18 ay yaparsaniz ama bir kere bile aksatmazsaniz killariniz azaliyor ablam denedi ama her seferinde aksatıyor. Aksattığı halde ablamın inanilmaz derecede azaldi bu bilimsel bir bilgi bu tür kremler filan sürmek istemiyorsanız bu yöntemi deniyebilirsiniz
Ya konu açtım konuma bi uğrar mısınAaa konu taşınmış az önce yazmıştım tekrar yazıyorum teyzem kuaför ve ağdanın içine aspirin kırıyorlar
Evet ilk adet gününden sayıp 10. Gün ağda yaptırmanız gerekiyor 18 ay hiç aksatmadan yapın killar çok hafifliyor bilimsel bir şeyAdetin ilk gününden sayıp 10. Günde mi aldırıcaz
Hmm iyimiş bu keşke kolda ki tüylere de böyle etki etse çoğalır diye korkuyorum ben yaEvet ilk adet gününden sayıp 10. Gün ağda yaptırmanız gerekiyor 18 ay hiç aksatmadan yapın killar çok hafifliyor bilimsel bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?