• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağaoğlu'ndan tepki çeken anma 'yorumu'

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
Ağaoğlu'ndan tepki çeken anma 'yorumu'
'Fakirler karanfil bıraktı, ben ise...'
Sitene Ekle

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, cumartesi günü Taksim'de canlı bomba saldırısının yapıldığı yere yaşamını yitirenleri anmak için gül bıraktı. Ancak Ağaoğlu'nun kendi üslubuyla anlattığı olay sosyal medyada tepki çekti.

İŞTE ALİ AĞAOĞLU'NUN TEPKİ ÇEKEN SÖZLERİ

"Aldım ortanca hanımı, oğlanı da aldım. İstiklal caddesine gittim. Hem nostalji oldu. Hanımla çocukla olayın olduğu yere gittim. Millet fakir, şey bırakıyor... karanfil. Ben gül bıraktım."
Konuşmanın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte pek çok kişi ünlü işadamına tekpki gösterdi.

http://www.milliyet.com.tr/agaoglu-ndan-tepki-ceken-anma-gundem-2214722/

Gülmüş ya... Hem kendi, hem dinleyicileri gülmüşler. İnsaf!
Ortanca Hanım ne Allah aşkına? Ortanca Hanım ne?

Millet fakiiir, tek hanımları var, kiminde oda yok evlenecek paraları yok, gelmişler karanfil bırakıyorlar, ben gül bıraktım...

Öldüğünde "hanımlar" birbirine girip mal mülk kavgasına da düşerler, malum kendisi "zengin". Gül demeti bırakacak para çok değil, para bulunur ama insanın gönlü insafı zengin olsun. Gerisi hikaye. Görüyoruz çok para insanı nerelere düşürüyor. Sultan Süleyman ne demiş "öldüğümde bir elimi tabutun dışında bırakın ki halkım bilsin Sultan Süleyman bile bu dünyadan eli boş gitmiştir."

Millet fakiiir, tek hanımları var, kiminde oda yok evlenecek paraları yok, gelmişler karanfil bırakıyorlar, ben gül bıraktım...

Gülmüş ya... Hem kendi, hem dinleyicileri gülmüşler. İnsaf!
Ortanca Hanım ne Allah aşkına? Ortanca Hanım ne?
Fakir fakir konuşma.
Maddi durumun iyi olunca birden çok hanım alabilir, bu hanımlardan çocuk yapabilir, bunu da gayet normal biçimde yaşayabilirsin.
Fakir olduğun için bilmezsin.

Öldüğünde "hanımlar" birbirine girip mal mülk kavgasına da düşerler, malum kendisi "zengin". Gül demeti bırakacak para çok değil, para bulunur ama insanın gönlü insafı zengin olsun. Gerisi hikaye. Görüyoruz çok para insanı nerelere düşürüyor. Sultan Süleyman ne demiş "öldüğümde bir elimi tabutun dışında bırakın ki halkım bilsin Sultan Süleyman bile bu dünyadan eli boş gitmiştir."

En yakın örnek bknz: Halis Toprak

Fakir fakir konuşma.
Maddi durumun iyi olunca birden çok hanım alabilir, bu hanımlardan çocuk yapabilir, bunu da gayet normal biçimde yaşayabilirsin.
Şimdi zengin olunca Ortanca Beyim de olabilecekse, düşünelim. Yok olmayacaksa, boşuna zengin olcam diye kastırmıyım.
@Sephoraa gel kız senin ortanca beyin var mı, pis fakir

Fakir fakir konuşma.

fakirsen evli bir erkekle görüştüğünde o...pu olursun ,erkekse ahlaksız .
zenginsen çapkın erkek,akıllı kadın. (ortanca hanım :KK53: )
fakirin çocuğu oldumu p.ç , zenginin oldumu gayri meşru çocuk bıdı bıdı ...

boyle bir olayda saka yapılabilirmi yahu ortanca hanım ne demek ya:KK51:

fakirsen evli bir erkekle görüştüğünde o...pu olursun ,erkekse ahlaksız .
zenginsen çapkın erkek,akıllı kadın. (ortanca hanım :KK53: )
fakirin çocuğu oldumu p.ç , zenginin oldumu gayri meşru çocuk bıdı bıdı ...
Zengin erkek playboy olur, fakir abaza :KK53:

Cebi dolu ama içi en boş zengin de sensin nedense..
Hiç bu kadar görgüsüz zengin görmedim cidden.

boyle bir olayda saka yapılabilirmi yahu ortanca hanım ne demek ya:KK51:

Aslında ilk yorumumu yaparken göz ardı ettim, herkes gibi fakir mevzusuna odaklandım ama böyle bir olay (İstiklal'deki patlama) üzerinden espri yapmak ne demek ya, kafalara bak...

Back