El Sanatları ağaç yapraklarından gül yapma harika !!

:sm_confused:evet çok güzeller eskıden hamurdan yapılrdı şimdı her malzemeden çiçek yapılıyo:1hug:

co hos ya........cok .guzel fıkır ayrıca.bana sonbaharı anımsattı ve mutlu oldum emegıne saglık........a.s.

çok güzeller canım sağol paylaşımın için ama bişey takıldı aklıma,bu çiçekleri yaptık diyelim yapraklar kuruyunca ufalanır bence...acaba koruma yoluda varmıdır bu güzel çiçekleri??

çok güzeller canım sağol paylaşımın için ama bişey takıldı aklıma,bu çiçekleri yaptık diyelim yapraklar kuruyunca ufalanır bence...acaba koruma yoluda varmıdır bu güzel çiçekleri??

yorumun için saol
bir yerde duymuştum spreyleri vardı sanırım çiçekçilerde.......

Çok şık duruyorlar gerçekten sonbaharda yapmalıyız galiba.Gelecek planlarımıza alalım.
Çokk eski bir anım geldi aklıma.Elbette buna göre çok çok basitti ama ilk okulda el işi dersinde yapmıştık benzer bir tasarım.Kuru bir ağaç dalı almıştık bir kaç dalı olan ve yaprakları da önce sulu boya ile boyamıştık.boyası kuruyan yaprakları da yukardakine benzer şekilde güller yapıp dallara yapıştırmıştım.Bu şekilde de deneyebilirsiniz belki:)

gerçekten çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.ayrıca iyi bir fikir ama ,aklıma takılan yapraklar kuruduğu zaman .illaki koyduğumuz yerde muhakkak oynatılır el değdiğinde yapraklar dağılmıyormu ,yoksa ilk yapıldığı gün ki gibimi duruyor merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…