Ağabeyimin bekar evi:))

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
1.kat salon-mutfak
evimmmmmmmm001.jpg

evimmmmmmmm002.jpg

evimmmmmmmm003.jpg

evimmmmmmmm004.jpg

evimmmmmmmm005.jpg

evimmmmmmmm007.jpg

evimmmmmmmm006.jpg

evimmmmmmmm008.jpg

evimmmmmmmm025.jpg

evimmmmmmmm024.jpg

evimmmmmmmm023.jpg

evimmmmmmmm022.jpg

2.kat

evimmmmmmmm016.jpg

evimmmmmmmm015.jpg

evimmmmmmmm021.jpg

evimmmmmmmm020.jpg

evimmmmmmmm019.jpg

evimmmmmmmm018.jpg

evimmmmmmmm017.jpg

3.çatı katı

evimmmmmmmm013.jpg

evimmmmmmmm014.jpg

evimmmmmmmm026.jpg

evimmmmmmmm036.jpg

evimmmmmmmm035.jpg

Son düzenleme:
hmm ilk gören ben olduumm..
ağbinin evi harika bence gerek yapısı gerek eşyaları çok güzel ama halı yok ben böyle evler görünce üşüyorum :(...
güle güle otursun...

çok güzelmiş güle güle otursun abiniz.

oooo bekar evi olduğuna eminmisin gayet düzenli süslü heryer sanki kadın eli değmiş gibi maşallah abine zevkli demekki

valla bu bekar eviyse biz ölelim yaaa saray gibi ev maşllah çok tertipli,düzenli temiz her eve abinden lazım:)

bekar evi diye okuyunca gozumde ilk canlanan sey bir cekyat,bir masa ve tencerede pisip kapaginda yiyen bekar evi geldi:))
bu evde bir eksiklik gozume carpti,oda gelin:))

sanirim temizlik isini annenizle siz ustleniyorsunuz? yoksa bir erkegin boyle koca bir evi temiz tutmasinin mumkunati yok...

burası bekar eviyse
bizimki sefil evi hahahah
mükemmel bir evmiş
abinde düzenli biri belli
güle güle otursun kırmızı mutfağında :))

bekar evi diye okuyunca gozumde ilk canlanan sey bir cekyat,bir masa ve tencerede pisip kapaginda yiyen bekar evi geldi:))
bu evde bir eksiklik gozume carpti,oda gelin:))

sanirim temizlik isini annenizle siz ustleniyorsunuz? yoksa bir erkegin boyle koca bir evi temiz tutmasinin mumkunati yok...

tamamıyla kendisi temizliyor

ev gercekten bı bekar ıcın gayet tertıplı ve guzel... bence bır tek bu eve gelın gerek baska bı eksık yok:)

Çok güzel çok begendim.. Abinide masallah yani ne kadar düzenli bir evi var.. :)

agabeyının evı cok guzel mtlulukla yasasa.s.ın ALLAH en kısa zamanda gonlune gore bır es nasıp etsın
bırsey sormak ısterım abın sık sık yurt dısına seyahatleremı cıkar veya kolleksıyon mu yapar acaba

kız abin bekarmış tez ona bi eş bulalım evi hazır oh var bizde bi bekar verelim gitsin sempatiksalakcinni

Back
X