Yaa neden ?Dinar mi? Kaç...
İyi geceler kızlar eşim bugün Dinar'a iş görüşmesine gitti iki gün içerisinde karar vermemiz gerekiyor eğer kabul ederse oraya yerleşmemiz gerekecek. Nasıl bir yerdir imkanlar nedir? Hiç görmedim,tanıdığım kimse yok. Öğretmenim şuan ücretsiz izindeyim. 13 aylık bebeğim var eylülde göreve başlıyorum tekrar. Özellikle kreş imkanı var mıdır ? Hastane,okul,sosyal hayat nasıldır ? Kısa zamanda bilgi alabileceğim tek yer burası lütfen bilen gören yazsın bir şeyler
Hmm Dinar´da kres oldugunu düsünmüyorum acikcasi cünkü köy gibi biyer, gelismemis.
hadi bolvadin falan olsa neyse.
ne is yapacak orda esin? hangi sektör canim?
bide izinin bitince sen tekrar nerde baslayacaksin ögretmenlige?
İnşaat Mühendisi canım Afyon Dinar arası yol yapımında şantiye şefi olacak.Ben matematik öğretmeniyim eş durumundan tayin isteyip Dinarda bir ortaokulda başlayacağım işi kabul ederse eşim
Bebeğim 19aylik olacak işe başlarken o yüzden en önemli şey onu nereye bırakacağım
Çok teşekkür ederim çok sevinirim sorarsaniz eğer sirket araba verecek evet araba olacak yaniya bilmiyorum.
arabaniz varmi?
ulasim falan sIkInti sanirim
arabaniz varsa en azindan cevrede en yakin krese götürürsünüz.
ben bi arkadasa soruyorum yazarim yine.
canim internetten baktim kres varmis.Çok teşekkür ederim çok sevinirim sorarsaniz eğer sirket araba verecek evet araba olacak yani
canim internetten baktim kres varmis.
kücük biyer ama bilmiyorum ne kadar rahat edersiniz.
Rizeden oraya gitmek nasil olur bilemiyorum.
Afyonada baya var arasi.
arkadasa sordum bilgisi yokmus o baska yerde, yakin saniyordum degilmis.
Rizede merkez de misiniz?