- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Sanırım var doktora gitmedim ama belirtileri var onun daVajinal mantar var mı?
Aft o yüzden oluyordu bendeSanırım var doktora gitmedim ama belirtileri var onun da
Peki bu vajinal mantar kendiliğinden gecmiyo mu gitmem mi lazım doktora kesin ?Aft o yüzden oluyordu bende
Sirkeli suyla vajinal duş al kontrole gidene kadar
Acıyo mu yakıncaTuzlu gargara iyi gelir. Yakabilir biraz . Stresten yada vitamin eksikliğinden çıkabiliyor diye biliyorum. Bir arkadaşımda çıkmıştı dişçi de aftlarını yakmışlardı.
Epey uzun zaman önceydi canım hatırlamıyorum da şuanki acısı kalmaz en azından. Birde uyuşturarak yakar belki.Acıyo mu yakınca
Anladımmm teşekkür ederim ..:)Epey uzun zaman önceydi canım hatırlamıyorum da şuanki acısı kalmaz en azından. Birde uyuşturarak yakar belki.
Maalesef.Benimkini hemen geçirmese bile iyileşme sürecini hızlandırmıştı,yara küçüldü.Ama en kötü aft dilimde çıktı.O dilde çıkan aftın acısını hiç unutamıyorum.Acıyo mu yakınca
Duruma göre fitil ya da merhem verir drPeki bu vajinal mantar kendiliğinden gecmiyo mu gitmem mi lazım doktora kesin ?
Size de geçmiş olsun..Benim tüm agzimin içi boğazim dilim kırmızı taneciklerle kizariklarla doldu dilim şişti su bile icemiyom sabah ilk işim doktora gitmek bence sende öyle yap. Geçmiş olsun
Yaa öyle beyazlıklar yok şimdilik ama arafa kaşıntı ve akıntı oluyo .. koku da dahilDuruma göre fitil ya da merhem verir dr
İç çamaşır ağını ütüle sıcak sıcak
İç çamaşırını ayrı yıka Bebek deterjanı kullan
1 litre suya yarim çay bardağı elma sirkesi dök
Öyle vajınal duş yap
Klitoris çevresi beyaz beyazdır, onu peçete ucunu sivri yapıp temizle
Ama doktora görünmek şart
Rica ederim canım yine bir araştır belki bir başka yöntem vardırAnladımmm teşekkür ederim ..:)
Hiç gecikme muayene olYaa öyle beyazlıklar yok şimdilik ama arafa kaşıntı ve akıntı oluyo .. koku da dahil
Korktum suan en kısa zamanda olacsğım inşallahHiç gecikme muayene ol
Mantar tehlikeli mi bilmiyorum amaKorktum suan en kısa zamanda olacsğım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?