• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aftmıymış neymiş !

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Ya dudağımın içinde kenarları kızarık ucu beyaz tuhaf ve cok acılı bişey cıktı resmen bütün ağzımın içi acıyor ne konuşabiliyo ne bişey yiyip içebiliyorum.. ilk ddefa çıktı internetten arastırdım aft hastalığı mı neymiş .. bu Nasıl gecer bi bilgisi olan var mı? Tekrarlar mı bidaha ? Tekrarlamasın diye napmak lazım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.. teşekkür ederim şimdiden..:KK57: uuff cok acıyooo:kızgın::olamaz:

Tuzlu suyla gargara iyi gelir bir de çok fazla acıtır ama bu da iyi bir yöntem aft olan bölgeye tuz basmak.Evet tekrarlar kesin bir tedavisi yok.

Tuzlu gargara iyi gelir. Yakabilir biraz . Stresten yada vitamin eksikliğinden çıkabiliyor diye biliyorum. Bir arkadaşımda çıkmıştı dişçi de aftlarını yakmışlardı.

Peki bu vajinal mantar kendiliğinden gecmiyo mu gitmem mi lazım doktora kesin ?
Duruma göre fitil ya da merhem verir dr

İç çamaşır ağını ütüle sıcak sıcak
İç çamaşırını ayrı yıka Bebek deterjanı kullan

1 litre suya yarim çay bardağı elma sirkesi dök
Öyle vajınal duş yap

Klitoris çevresi beyaz beyazdır, onu peçete ucunu sivri yapıp temizle

Ama doktora görünmek şart

Benim tüm agzimin içi boğazim dilim kırmızı taneciklerle kizariklarla doldu dilim şişti su bile icemiyom sabah ilk işim doktora gitmek bence sende öyle yap. Geçmiş olsun

Duruma göre fitil ya da merhem verir dr

İç çamaşır ağını ütüle sıcak sıcak
İç çamaşırını ayrı yıka Bebek deterjanı kullan

1 litre suya yarim çay bardağı elma sirkesi dök
Öyle vajınal duş yap

Klitoris çevresi beyaz beyazdır, onu peçete ucunu sivri yapıp temizle

Ama doktora görünmek şart
Yaa öyle beyazlıklar yok şimdilik ama arafa kaşıntı ve akıntı oluyo .. koku da dahil

Back