- 3 Mayıs 2020
- 21
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi gulgoncasi
-
Sağlık ocağına gitmeyi düşündünüzmü ? Bende de olmuştu, doktor gargara ve şurup gibi bi ilaç vermişti onu yaraya sürüyordum. Bir de tuzlu ılık su ile gargara yapın erken erken İyi geliyor.Mart ayının sonunda agzimda cok kotu bir aft cikti. Gecer sandim sonra yine ve yine ve yine çıktı. Gecmiyor su an 12.yaradayim ve 2 gun once kaşıntı başladı. her yerimde hissediyorum. dun gece de vücudumda bir alev topu hissettin o kadar sicagim ki. Acile zor attim kendimi ancak alerji ignesi yapip yolladilar ve pek işe yaramadı. su anda da cok kotuyum. Sizce ne yapmayaliyim? Behcet hastaligindan supheleniyorum. Cok uzgunum. Herkese saglikli gunler dilerim.
teşekkür ederim. 1 aydır ne denersem deniyim işe yaramadı. en son karadut pekmezi içtim bana mısın demedi. 2 gündür de alev cıkıyor suanda cok kotuyum. ne yapmalıyım. behçetten şüpheleniyorumÇok geçmiş olsun
Kızımda da çıkmıştı Dr çubuk şeklinde kırılıp sürülen bir ilaç vermişti, çok iyi gelmişti
Bağışıklığınız düşük sanırım takviye yapın
Andız pekmezi ağız yaralarına çok etkili tavsiye ederim
kenakort gördüm de, almadım. deneyeyimkenakort krem çok iyi geliyo bağışıklık düşüncede çıkıyo aft canım geçmiş olsun
sağlık ocakları burda almıyor maalesef. doktor b vitamini verdi hiçbi işe yaramadı. psikyatriye gidin dedi hatta...saçmalık. tuzlu su gargarayı 1.5 aydır yapıyorum...etkisini göremedim. denemediğim yöntem kalmadı.Sağlık ocağına gitmeyi düşündünüzmü ? Bende de olmuştu, doktor gargara ve şurup gibi bi ilaç vermişti onu yaraya sürüyordum. Bir de tuzlu ılık su ile gargara yapın erken erken İyi geliyor.
Muhakkak alın deneyin çok iyi gelecek behçet hastalığı genelde jinekolojik durumlarda ortaya çıkıyo bence şu yaşadığımız sıkıntılı dönemin etkisi bağışıklık düşüklüğü stres büyük ihtimalle ama yinede benide haberdar edin lütfen çok geçmiş olsun Allah şifa versinkenakort gördüm de, almadım. deneyeyim
ya hiç böyle bir şey yaşamamıştım. behçet hastalıgına cok uyuyor o yuzden korkuyorum.
Muhakkak alın deneyin çok iyi gelecek behçet hastalığı genelde jinekolojik durumlarda ortaya çıkıyo bence şu yaşadığımız sıkıntılı dönemin etkisi bağışıklık düşüklüğü stres büyük ihtimalle ama yinede benide haberdar edin lütfen çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Aftsa eğer aftoral öneririm. Bana da doktor önermişti düzenli kullanınca iki üç gün içinde geçirmişti.. ayrıca karaciğer değerlerine de baktirman laizmMart ayının sonunda agzimda cok kotu bir aft cikti. Gecer sandim sonra yine ve yine ve yine çıktı. Gecmiyor su an 12.yaradayim ve 2 gun once kaşıntı başladı. her yerimde hissediyorum. dun gece de vücudumda bir alev topu hissettin o kadar sicagim ki. Acile zor attim kendimi ancak alerji ignesi yapip yolladilar ve pek işe yaramadı. su anda da cok kotuyum. Sizce ne yapmayaliyim? Behcet hastaligindan supheleniyorum. Cok uzgunum. Herkese saglikli gunler dilerim.
aftorali de not aldim. teşekkür ederim. karacigere deAftsa eğer aftoral öneririm. Bana da doktor önermişti düzenli kullanınca iki üç gün içinde geçirmişti.. ayrıca karaciğer değerlerine de baktirman laizm
bu arada jinekolojik durumlardan kast ettiginiz nedir acaba? :)Muhakkak alın deneyin çok iyi gelecek behçet hastalığı genelde jinekolojik durumlarda ortaya çıkıyo bence şu yaşadığımız sıkıntılı dönemin etkisi bağışıklık düşüklüğü stres büyük ihtimalle ama yinede benide haberdar edin lütfen çok geçmiş olsun Allah şifa versin
keske ise yarasaydi... yapmistim ilk çıktığı haftalarda. Teşekkür ediyorum ama faydasini göremedim 12 tanede de...Kızım 3-4 aylıkken çocuk doktoru ağızdaki aft için karbonatlı su ile sil demişti gargara yapın
Ben hayatımda olmadım. .. zayıflama çayı içtim. Bir iki ay.. onu da fazla değil anladım bir seylik olduğunu hemen çıktı sonrasında doktors gttim bütün tahlillerime bakıldı iki üç bölüme gttim. Karaciğerini bozmusum ölüyordum.. sonra aftoral önerdi doktor devlet ödemiyor eczanelerde var .. biraz pahalıydı 20 gün yemek yiyemedim ağızdaki yaralardan kullandım üç günde etkisini gösterdi şimdi arada çıkacak oluyor hemen kullanıyorum büyümeden kayboluyor yaralar acısı çok kötü .. yaşamayan bilemez..aftorali de not aldim. teşekkür ederim. karacigere de
baktiracagim.sag olun cok.. 10 küsur aft hic normal gelmedi bir aydır neler cektim. Birde su iki gündür kaşıntı ve sicakligim cok artti alev gibiyim...
Geçmiş olsunkeske ise yarasaydi... yapmistim ilk çıktığı haftalarda. Teşekkür ediyorum ama faydasini göremedim 12 tanede de...
Oncelikle cok teşekkür ederimBehcet hastaligi agizda ve vucudun baska yerlerindede cikiyor die biliyorum ama bi kan testinde bunu anlayabiliyorlar buyuk ihtimalle sizin skntidan cikmistir Koronadan dolayi malum ister istemez kafaya takiyoruz bi ilac var isim hatrlamiyorum eczaneden almistik bizde iyi gelmişti cok yakmıştı ama iyi gelmişti ismini hatırlamıyorum belki eczaneye sorarsaniz önerebilirler bisi cok gecmis olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?