• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aft

gulgoncasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
21
6
1
25
Mart ayının sonunda agzimda cok kotu bir aft cikti. Gecer sandim sonra yine ve yine ve yine çıktı. Gecmiyor su an 12.yaradayim ve 2 gun once kaşıntı başladı. her yerimde hissediyorum. dun gece de vücudumda bir alev topu hissettin o kadar sicagim ki. Acile zor attim kendimi ancak alerji ignesi yapip yolladilar ve pek işe yaramadı. su anda da cok kotuyum. Sizce ne yapmayaliyim? Behcet hastaligindan supheleniyorum. Cok uzgunum. Herkese saglikli gunler dilerim.

Mart ayının sonunda agzimda cok kotu bir aft cikti. Gecer sandim sonra yine ve yine ve yine çıktı. Gecmiyor su an 12.yaradayim ve 2 gun once kaşıntı başladı. her yerimde hissediyorum. dun gece de vücudumda bir alev topu hissettin o kadar sicagim ki. Acile zor attim kendimi ancak alerji ignesi yapip yolladilar ve pek işe yaramadı. su anda da cok kotuyum. Sizce ne yapmayaliyim? Behcet hastaligindan supheleniyorum. Cok uzgunum. Herkese saglikli gunler dilerim.
Sağlık ocağına gitmeyi düşündünüzmü ? Bende de olmuştu, doktor gargara ve şurup gibi bi ilaç vermişti onu yaraya sürüyordum. Bir de tuzlu ılık su ile gargara yapın erken erken İyi geliyor.

Çok geçmiş olsun
Kızımda da çıkmıştı Dr çubuk şeklinde kırılıp sürülen bir ilaç vermişti, çok iyi gelmişti
Bağışıklığınız düşük sanırım takviye yapın
Andız pekmezi ağız yaralarına çok etkili tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun
Kızımda da çıkmıştı Dr çubuk şeklinde kırılıp sürülen bir ilaç vermişti, çok iyi gelmişti
Bağışıklığınız düşük sanırım takviye yapın
Andız pekmezi ağız yaralarına çok etkili tavsiye ederim
teşekkür ederim. 1 aydır ne denersem deniyim işe yaramadı. en son karadut pekmezi içtim bana mısın demedi. 2 gündür de alev cıkıyor suanda cok kotuyum. ne yapmalıyım. behçetten şüpheleniyorum

Sağlık ocağına gitmeyi düşündünüzmü ? Bende de olmuştu, doktor gargara ve şurup gibi bi ilaç vermişti onu yaraya sürüyordum. Bir de tuzlu ılık su ile gargara yapın erken erken İyi geliyor.
sağlık ocakları burda almıyor maalesef. doktor b vitamini verdi hiçbi işe yaramadı. psikyatriye gidin dedi hatta...saçmalık. tuzlu su gargarayı 1.5 aydır yapıyorum...etkisini göremedim. denemediğim yöntem kalmadı.

kenakort gördüm de, almadım. deneyeyim
ya hiç böyle bir şey yaşamamıştım. behçet hastalıgına cok uyuyor o yuzden korkuyorum.
Muhakkak alın deneyin çok iyi gelecek behçet hastalığı genelde jinekolojik durumlarda ortaya çıkıyo bence şu yaşadığımız sıkıntılı dönemin etkisi bağışıklık düşüklüğü stres büyük ihtimalle ama yinede benide haberdar edin lütfen çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲🏼💐

afta med aldım. işe yaramadı...
tamamdır alacağım. umarım dediğiniz gibidir. bu sıcak basması kaşınma ve 12 aft bana behçeti düşündürtüyor sadece.
bir gelişme olduguna size yazacağım. tavsiyeleriniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim

Muhakkak alın deneyin çok iyi gelecek behçet hastalığı genelde jinekolojik durumlarda ortaya çıkıyo bence şu yaşadığımız sıkıntılı dönemin etkisi bağışıklık düşüklüğü stres büyük ihtimalle ama yinede benide haberdar edin lütfen çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲🏼💐

afta med aldım. işe yaramadı...
tamamdır alacağım. umarım dediğiniz gibidir. bu sıcak basması kaşınma ve 12 aft bana behçeti düşündürtüyor sadece.
bir gelişme olduguna size yazacağım. tavsiyeleriniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.

Aftsa eğer aftoral öneririm. Bana da doktor önermişti düzenli kullanınca iki üç gün içinde geçirmişti.. ayrıca karaciğer değerlerine de baktirman laizm

Aftsa eğer aftoral öneririm. Bana da doktor önermişti düzenli kullanınca iki üç gün içinde geçirmişti.. ayrıca karaciğer değerlerine de baktirman laizm
aftorali de not aldim. teşekkür ederim. karacigere de
baktiracagim.sag olun cok.. 10 küsur aft hic normal gelmedi bir aydır neler cektim. Birde su iki gündür kaşıntı ve sicakligim cok artti alev gibiyim...

Behcet hastaligi agizda ve vucudun baska yerlerindede cikiyor die biliyorum ama bi kan testinde bunu anlayabiliyorlar buyuk ihtimalle sizin skntidan cikmistir Koronadan dolayi malum ister istemez kafaya takiyoruz bi ilac var isim hatrlamiyorum eczaneden almistik bizde iyi gelmişti cok yakmıştı ama iyi gelmişti ismini hatırlamıyorum belki eczaneye sorarsaniz önerebilirler bisi cok gecmis olsunnn🌼

bu arada jinekolojik durumlardan kast ettiginiz nedir acaba? :)

aftorali de not aldim. teşekkür ederim. karacigere de
baktiracagim.sag olun cok.. 10 küsur aft hic normal gelmedi bir aydır neler cektim. Birde su iki gündür kaşıntı ve sicakligim cok artti alev gibiyim...
Ben hayatımda olmadım. .. zayıflama çayı içtim. Bir iki ay.. onu da fazla değil anladım bir seylik olduğunu hemen çıktı sonrasında doktors gttim bütün tahlillerime bakıldı iki üç bölüme gttim. Karaciğerini bozmusum ölüyordum.. sonra aftoral önerdi doktor devlet ödemiyor eczanelerde var .. biraz pahalıydı 20 gün yemek yiyemedim ağızdaki yaralardan kullandım üç günde etkisini gösterdi şimdi arada çıkacak oluyor hemen kullanıyorum büyümeden kayboluyor yaralar acısı çok kötü .. yaşamayan bilemez..

Behcet hastaligi agizda ve vucudun baska yerlerindede cikiyor die biliyorum ama bi kan testinde bunu anlayabiliyorlar buyuk ihtimalle sizin skntidan cikmistir Koronadan dolayi malum ister istemez kafaya takiyoruz bi ilac var isim hatrlamiyorum eczaneden almistik bizde iyi gelmişti cok yakmıştı ama iyi gelmişti ismini hatırlamıyorum belki eczaneye sorarsaniz önerebilirler bisi cok gecmis olsunnn🌼
Oncelikle cok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Behcet olarak korkmamin sebebi 12 aft cikartmam bir ayda... ve de iki gundur yasadigim kasinti ve de sicaklik seviyemdeki artis, derimden alev topu cikiyor gibi oluyorum. bu yuzden cok korktum, korkuyorum. Guzel dilekleriniz icin teşekkür ederim ve gebesiniz sanirim rabbim sag salim kavuştursun saglikli gunler dilerim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back