• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afrodizyak Parfüm Önerisii

Gamzeliia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
43
13
3
29
Daha önce dp’nin afrodizyaklı bir kokusunu kullanıyordum ama kodunu unuttum, david walker’dan parfüm aldım o da çok güzel çiçeksi kokuyor ama hiç kalıcı değil memnun kalmadım. :( Şekerli kokulardan hiç hoşlanmıyorum günlük sıkmalık parfüm önerisi olan var mı kalıcı ve uygun fiyatlı? Afrodizyak etkili olanı da kullanan varsa kodunu söyleyebilir mi?🥹

Aslında afrodizyak etkili diye bir şey yok, pazarlama taktiği :) Ama erkekler tatlı kokulardan daha çok hoşlanıyor, en çok vanilya notasını seviyorlarmış. Baymayan ve şekerli kokmayan vanilya notalı parfüm önermelerini isteyebilirsiniz orada çalışanlardan.

esra ezmecinin yağı mı kokusu mu bir şeyi varmış forumda onu yazıyorlardı hep ama hiç kullanmadım, bilen varsa yazar belki

Aslında afrodizyak etkili diye bir şey yok, pazarlama taktiği :) Ama erkekler tatlı kokulardan daha çok hoşlanıyor, en çok vanilya notasını seviyorlarmış. Baymayan ve şekerli kokmayan vanilya notalı parfüm önermelerini isteyebilirsiniz orada çalışanlardan.
Ben de tam olarak aynısını seviyorum zaten içinde vanilya olan tüm kokular daha kalıcı oluyor bana göre, tabi öylr afrodizyak deyince belli bir şey yok ama ben aldığımda o şekilde söyleyip almıştım ve şuan kodunu asssla hatırlamıyorum o kadar fresh baymayan hoş bir kokuydu ki gün içinde her hareketimde burnuma geliyodu koku, çok kalıcıydı. Umarım bulurum🥹

Back
X