Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çoooook tşk ediyrumcnm bnm yaaa
evet ben çok istyrdum yazel ismini ama ben turkçe mealini bılmedıgım için sana sormak istedimm... allah razıolsun peki napmam lazım bnm ozmn ne yapayım akıl ver bana cnm yaa ınan bynim durduuu napıcama karar veremıyrum uykularım bıle kacıo
afra ile elfin senin dedıgın isim kaldıı
elfin sadece konulmaz ozmn dimi ?bzm soyısmımızde uzunda ıkı ısım dusunmuyrum ben
Bana yrdım et nolurrrrrrrrrrr :)
yazelin anlamı günahsız kul ve allahın 99 isimlerinde gctgını dydum ama emin olmak istyrum
ceylin ecrin gibi netteki anlamları yanlış olan ısımlerden ıstmyrum kuranımızda gecen anlamı gzl ısım ıstyrum lütfen bu konudada bılgısı olan varsa egerr bana yardımcı olsun...
afra mı yazel mi?
arkadaşlar yazelismigerçekten allahın 99 isminin içinde geçiyrmuu bana yardımcı olun lütfennn
evt arkadaşlar yazelin tam anlamını arıyrum lütfen bana yardımcı olunnnn ?
evet canım tek olursa anlamsız oluyor.ben deiki isim düşünmüyordum ama Elfin ismini koyabilmek için çift oldu.ama soyadımız kısa, çok uzun olmuyor."Afra" sahabe ismiyse güzel,illa kuranda geçmesi gerekmiyor, sahabe ismi de anlamlı olabilir.
Biz 23 haftalık olduk bu arada, inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız.Ben de Manisalıyım bu arada, Kütahya'ya da çok geldim, arkadaşlarım var orda.
canım benim ne büyük telaştır bu bilirimmm...benim kızımın adı yazel...arkadaşların dediği gibi allah'ın 99 isminden biri değil.ya zel celal i ve ikram şeklinde geçtiği de doğru...bana bu ismin anlamınının ilk allahın koruduğu kulu diye dumuştum ama yanlışmış tabi hamileliğim esnasında araştırmaktan gözlerim kan çanağına döndüğü olmuştu..uzatmıyım canım benim sahiplenilen kul olarak araştırmalarım sona erdi hocalara da sordum mealini benim içime sindi bu araaştırmalarımda sonra içim çok rahat sen tek bir insana diil hocalara arapça bilenlere danış benden de bu kadar...umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdirr
bu arada kızım 5 yaşında ve bizden öğrendikten sonra kıznın adını yazel koyan bi kaç arkadaşımız oldu ve ne hikmettir bilmiyorum bu kızlar çok cimcime sarı birer papatya oluyolarrr....oyyy kuzumm yaa... rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahh...
canım benim ne büyük telaştır bu bilirimmm...benim kızımın adı yazel...arkadaşların dediği gibi allah'ın 99 isminden biri değil.ya zel celal i ve ikram şeklinde geçtiği de doğru...bana bu ismin anlamınının ilk allahın koruduğu kulu diye dumuştum ama yanlışmış tabi hamileliğim esnasında araştırmaktan gözlerim kan çanağına döndüğü olmuştu..uzatmıyım canım benim sahiplenilen kul olarak araştırmalarım sona erdi hocalara da sordum mealini benim içime sindi bu araaştırmalarımda sonra içim çok rahat sen tek bir insana diil hocalara arapça bilenlere danış benden de bu kadar...umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdirr
bu arada kızım 5 yaşında ve bizden öğrendikten sonra kıznın adını yazel koyan bi kaç arkadaşımız oldu ve ne hikmettir bilmiyorum bu kızlar çok cimcime sarı birer papatya oluyolarrr....oyyy kuzumm yaa... rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahh...
canım teşekkür ederim mesajın için.Hala özel mesaj hakkım yok. Karar verdiğin ismi çok beğendim, hayırlı olsun, allah uzun ömür versin inşallah, adıyla yaşasın. Bi an seni yanlış yönlendirdim mi diye korktum, inşallah öyle olmamıştır, sonuçta hepimizin bilgisi kısıtlı. Biz de karar verdik inşallah Elfin Serra olacak. Biz 24 haftayı bitirdik.Ben 6 aydır sürekli yatıyorum ama olsun. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.
canım teşekkür ederim mesajın için.Hala özel mesaj hakkım yok. Karar verdiğin ismi çok beğendim, hayırlı olsun, allah uzun ömür versin inşallah, adıyla yaşasın. Bi an seni yanlış yönlendirdim mi diye korktum, inşallah öyle olmamıştır, sonuçta hepimizin bilgisi kısıtlı. Biz de karar verdik inşallah Elfin Serra olacak. Biz 24 haftayı bitirdik.Ben 6 aydır sürekli yatıyorum ama olsun. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.
canım sen kararını güzel bir isimde vermişsin zaten boşver bunları içine sinsin.Ben karar verdiğim isimle işlenmiş mevlüt şekerlerini bile hazırladım Allah nasip ederse bebek mevlütünde dağıtıcam.