Affetmek.........

Affetmek unutmak değildir. İnsanları affettiğimizde geçmişte yaşanan deneyimleri unutmayız. Unutmamalıyız da. Bu deneyimler, zamanında bize çok acı vermiş olsa da kazandığımız derslerdir. Bizim, yeniden kurban konumuna düşmemek ya da başkalarını kurbanımız konumuna düşürmemek için yaşanmış bir ders.

Çok güzel bir yazı teşekkürler.Affettim ama unutmadım.

çok güzel ve değerli bi paylaşım teşekkürler talin affetmek büyüklüktür derler ya işte bu söz de affetmenin ne kadar zor olduğunu anlatmaya çalışıyor bizlere bence çünkü affetmek demek sizi kıran inciten insanlara olan yoğun duygularınızı artık gündeme getirmemeniz anlamına gelmeli düşünsenize birini kırıyosunuz sonra ondan af diliyosunuz o da size affettim diyor ama içinde o kini hala taşıyor o zaman bu ikiyüzlülük oluyor bence affetmek ya bir daha arkana dönmemek anlamına gelmeli ya da dürüstçe affedemiyorum demelisin

yine harika bir yazı daha
çok çabuk affediyorum ben ve birçok şeyi affettiğim için kaybediyorum
çünki bazı insanlar nasılsa affeder düşüncesiyle seni kırmaya devam ediyorlar
buda insanlara güvenini azaltıyor ama artık dersimi aldım ben affediyorum ama unutmuyorum bence yaşananlardan ders almalı ona göre karar verilmeli

emeğinize sağlık çok teşekkürler

teşekkür ediyorum canım:1hug:
evet dediğinde haklısın affettikçe insanlar nasıl olsa affediyor diye sürekli kırmaya devam ederler bizi..ama dediğim gibi önemli olan gerçekten içimizdeki o affedememenin yüküyle yaşamamak...unutun demiyorum ama mutlaka affedin
sevgilera.s.

ben yapamam bağışlayamam öyle çok acı çektim öyle çok canım yandıki mümkün değil
tam 20 ay oldu ve hala yaralarım kanıyor ben çok kindarım
keşke becerebilsem bağışlamayı ama ...

ben yapamam bağışlayamam öyle çok acı çektim öyle çok canım yandıki mümkün değil
tam 20 ay oldu ve hala yaralarım kanıyor ben çok kindarım
keşke becerebilsem bağışlamayı ama ...

canım benim bağışlamak bir unutmak olmayacak ki.sadece yğreğindeki ağırlıklardan kurtulacaksın..bir düşünsene bu şekilde bağışlamadan yaşamak sana ne kadar zarar veriyor:çok üzgünüm:..lütfen bunu kendine yapma olur mu
öpüyorum seni
sevgiyle kala.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…