• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmek mi yoksa bitirmek mi?

Sizce napmali

• Ayrılma

• Affetme

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İki taraf arasındaki anlaşma maddelerini kağıda döküp imzalıyorsunuz, şahitlerde imzalayacak.
Maddeler net ve açık olmalı.
Ne şartlarda yürürlüğe konulacağı belirli olmalı.
Anlaşmayı çiğneyen bir şey yaparsa avukata başvurup işleme koyabilirsiniz.
Bildiğim kısmı bu kadar, eksik ya da yanlış değildir umarım.
Bu bilgiler için çok çok teşekkür ederim gerçekten çok aklıma yattı eğer ki bosanmazsam kesinlikle bunu yapicam çünkü her babayigidin harci değil bu imzayı atmak imzayı atarsa da zaten guvenmemi sağlar

Çevre ne der diye sakın hayatını mahvetme dik dur bu benim hayatım de çocuğum için yaşayacağım de senin hayatına senden başka kimsenin karışmasına müsade etme işte o zaman çoook mutlu olursun hiç çare bulamazsan devlete sığın düzenini kurarsın
3bucuk yıllık evliyim ikibucuk yaşında oğlum var ve eşimin beni aldattığını aynı zamanda madde kullandığını öğrendim konuşmuyorum bitti falan dediği halde kadınla yine konuştuğunu gördüm napcam bilmiyorum bosansam çevre tekrar yaşın küçük diyip evlendirmeye caliscak çalışmama bile musade etmiyolar çocuğun küçük diye devam etsem tekrar aynı şeyleri yapar korkusu var oğlum da küçük napcam bilmiyorum şuan ailemin yanındayim bir haftadır çok kararsızım 😞 madde konusunda emin değilim yani kullanmiyoda olabilir bir aya yakındır test yaptircam dedim ve kullaniyosada kullanmiyosada korkudan yine kullanmamıştır ve bağımlı olsa duramazdi sanırım 🤷🏻‍♀️

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama anketteki ifadeleri anlayamadım;
Ayrılma(hayır ayrılma)
Affetme(hayır affetme) anlamında mı yoksa;

ayrılma(ayrılmak)
Affetme(affetmek) anlamında mı?

çoğunluk alttakini işaretlemiş, siz hangisini düşünerek cevapladınız anketi 🙄

güzel Türkçemizin incelikleri işte😬

bu arada ben ayrılma(ayrılmak) anlamında diye düşünerek işaretledim 😅

Yani aldatma konusuna bişey diyemem herkesin kendi gururu ve kararı, sizin içinize siniyorsa bize diyecek birşey kalmıyor ama uyuşturucu konusu bence düşünülecek bir konu değil. Madde etkisi ile insanlar hiç olmayacak şeyler yapıyor. O evde siz ve çocuğunuz için can tehlikesi oluşabilir.

Back