- 20 Ekim 2020
- 6
- 1
- 36
- 30
- Konu Sahibi Busraaaeymennn
Uzun yol şoförü ama birakcam gitmiycem diyo artıkDaha basınıza ne gelmesi lazım ayrılmak için...aldatma var uyuşturucu var...ne iş yapıyor eşiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun yol şoförü ama birakcam gitmiycem diyo artıkDaha basınıza ne gelmesi lazım ayrılmak için...aldatma var uyuşturucu var...ne iş yapıyor eşiniz?
Bu bilgiler için çok çok teşekkür ederim gerçekten çok aklıma yattı eğer ki bosanmazsam kesinlikle bunu yapicam çünkü her babayigidin harci değil bu imzayı atmak imzayı atarsa da zaten guvenmemi sağlarİki taraf arasındaki anlaşma maddelerini kağıda döküp imzalıyorsunuz, şahitlerde imzalayacak.
Maddeler net ve açık olmalı.
Ne şartlarda yürürlüğe konulacağı belirli olmalı.
Anlaşmayı çiğneyen bir şey yaparsa avukata başvurup işleme koyabilirsiniz.
Bildiğim kısmı bu kadar, eksik ya da yanlış değildir umarım.
3bucuk yıllık evliyim ikibucuk yaşında oğlum var ve eşimin beni aldattığını aynı zamanda madde kullandığını öğrendim konuşmuyorum bitti falan dediği halde kadınla yine konuştuğunu gördüm napcam bilmiyorum bosansam çevre tekrar yaşın küçük diyip evlendirmeye caliscak çalışmama bile musade etmiyolar çocuğun küçük diye devam etsem tekrar aynı şeyleri yapar korkusu var oğlum da küçük napcam bilmiyorum şuan ailemin yanındayim bir haftadır çok kararsızım madde konusunda emin değilim yani kullanmiyoda olabilir bir aya yakındır test yaptircam dedim ve kullaniyosada kullanmiyosada korkudan yine kullanmamıştır ve bağımlı olsa duramazdi sanırım