Afakanım kalkmış (mide çırpınması)

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Merhaba hanımlar benim midemin üstünde bi kaç aydır kalp atar gibi bişey atıyo buna afakan kalkması veya mide çırpınması denirmiş. Kpss sınavına gircem ama bu beni çok rahatsız ediyo içime sktı veriyo dengem bozuluyo hayattan sanki bi brklentim kalmıyomuş gibi oluyo ama bunlar mide çırpıntısı başlayınca oluyo biraz sakinleyince olmuyo gayet normal kendimi iyi hissediyorm böyle bi durumu yaşayan varmı varsa lütfen söyleyebilirmi nasıl geçer ne yapmam lazım

Hangi bölüm buna bakıyo bilmiyorym ki bide depresyon dicekler diye düşünüyorm ama beninkisi depresyon değil çünkü o çırpıntı geçince çok rahatlıyorm bişey yokmuş gibi
Bu aynı göbek kaçması gibi bişey malesef tıpda yok
Ama tatlım iki mesaj arasında fark var. Bana hangi bölüme gitsem bilmiyorum diyorsun arkadaşa tıpta yok diyorsun. Kendi kendine mi teşhis koydun sen? Dahiliyeye git o seni yönlendirir

Arkadaşım ama sen sorulan şeylere düzgün cevap vermiyorsun ki ?
Doktor mu söyledi diye soruyorlar cevap vermiyorsun , tıpta yok diyorsun e zaman sana bunu kim söyledi ?

Bilmiyo olabilirsnz ama allah kimsenin başına vermesin var böyle bişey ama tıpda yok bende zaten bilen varsa yazsın lütfen demiştim

evet bilmiyorum.
netten de baktım mide çırpınması diye bir şey yok.
siz neden garip garip teşhisler koyacağınıza kendinize doktora gitmiyorsunuz?
tıpta olmayan hastalık mı olur..

Bilmiyo olabilirsnz ama allah kimsenin başına vermesin var böyle bişey ama tıpda yok bende zaten bilen varsa yazsın lütfen demiştim
Bacım bu hastalıkları bi siz mi biliyorsunuz
Burdaki Kadınlar bilmiyor doktorlar bilmiyor
Madem bi siz biliyorsunuz caresini de bi siz biliyorsunuzdur

Bu ne ya ?
Benimde gecen ay sağ kasigimda kelebek ucmasi gibi biseyler vardı bisey oynuyordu düğme gibi
Binbir sey geliyo insanin aklina apandisit dedim o olsa yerinde duramazmissin,böbrek dedim o da arkada olurmus kadin dogumcuya gittim ultrosona girdim bisey yok dedi. Sonra bikac gun sonra da gecti o çırpıntı.
Siz kendinizi fazla dinliyorsunuz bence.

Bu aynı göbek kaçması gibi bişey malesef tıpda yok

Sizin böyle bir şeyden haberiniz var ama tıbbın yok öyle mi? Keşke ona da haber verseymiş birileri.

Sizi rahatsız eden bir sorununuz varsa kalkıp doktora gidersiniz. Bir bölüm çözüm bulamazsa diğeri bulur.
Ondan bundan duyduğunuz şeylere gerçekmiş gibi inanıp çare arıyorsunuz bir de. Teşhisi koyan söyleseymiş madem çaresini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…