Malesef bende böyle bişey olduİlk defa duyuyorum
Doktora gittiniz mi?Malesef bende böyle bişey oldu
Hangi bölüm buna bakıyo bilmiyorym ki bide depresyon dicekler diye düşünüyorm ama beninkisi depresyon değil çünkü o çırpıntı geçince çok rahatlıyorm bişey yokmuş gibiDoktora gittiniz mi?
Bu aynı göbek kaçması gibi bişey malesef tıpda yokBunu doktor mu söyledi?
Eğer doktor söylediyse ne yapılması gerektiğini de söylemiştir değil mi?
Bu aynı göbek kaçması gibi bişey malesef tıpda yok
Bilmiyo olabilirsnz ama allah kimsenin başına vermesin var böyle bişey ama tıpda yok bende zaten bilen varsa yazsın lütfen demiştimee teşhisi kim koydu?
google ?
göbek kaçması ne?
Hangi bölüm buna bakıyo bilmiyorym ki bide depresyon dicekler diye düşünüyorm ama beninkisi depresyon değil çünkü o çırpıntı geçince çok rahatlıyorm bişey yokmuş gibi
Ama tatlım iki mesaj arasında fark var. Bana hangi bölüme gitsem bilmiyorum diyorsun arkadaşa tıpta yok diyorsun. Kendi kendine mi teşhis koydun sen? Dahiliyeye git o seni yönlendirirBu aynı göbek kaçması gibi bişey malesef tıpda yok
Hangi bölüm buna bakıyo bilmiyorym ki bide depresyon dicekler diye düşünüyorm ama beninkisi depresyon değil çünkü o çırpıntı geçince çok rahatlıyorm bişey yokmuş gibi
Bilmiyo olabilirsnz ama allah kimsenin başına vermesin var böyle bişey ama tıpda yok bende zaten bilen varsa yazsın lütfen demiştim
Nasıl tabirler bunlar yahu hangi yöreye ait göbek kacması, afakan kalkmasıBu aynı göbek kaçması gibi bişey malesef tıpda yok
Bacım bu hastalıkları bi siz mi biliyorsunuzBilmiyo olabilirsnz ama allah kimsenin başına vermesin var böyle bişey ama tıpda yok bende zaten bilen varsa yazsın lütfen demiştim
Bu aynı göbek kaçması gibi bişey malesef tıpda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?