• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

af var mi?

venuce25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
56
21
18
Ankara
Merhabalar bana yardimci olabilir misiniz? Ben özel universitede yaro burslu kazanmistim . 2 yil hazirlik okudum sonra özel durimlardan dolayi devam edemedim ilisigim kesilmistir buyuk ihtimalle . Tekrar universite sinavina mi girmeliyim? Aciktan okumak istiyorum da . Direk universite puanimla aciktan okuyabilir miyim ?

Merhabalar bana yardimci olabilir misiniz? Ben özel universitede yaro burslu kazanmistim . 2 yil hazirlik okudum sonra özel durimlardan dolayi devam edemedim ilisigim kesilmistir buyuk ihtimalle . Tekrar universite sinavina mi girmeliyim? Aciktan okumak istiyorum da . Direk universite puanimla aciktan okuyabilir miyim ?
Eğer okuduğunuz üniversite de kaydınız duruyosa aof bölümlerinesınavsız 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz.
Eğer kaydınız silinmisse yeniden ygs girip barajı geçtikten sonra tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız .

Back