Adriana Lima'yı hala tek gecıyor musunuz ?

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Malibu'da victorıa secret cekımlerinde paparazzilerin görüntülediği resimler.Çocuk dogurduktan sonraki halleri de olsa hayal kırıklıgına ugradım cunku victorıa secretta yenı anne olanların vucutlarını da goruyoruz bır degısıklık yok.Bir kere bu kadının belınden cok kalcası benı hayal kırıklıgına ugrattı hoş bir kalcası vardı yani burda çok kötü görünüyor kalkık değil bel kalın.Göğüsler estetık olmasa bır ozellıgı kalmamıs vucudunun sadece yüzü hoş görünüyor.Sanırım formundan düştüğünün en belırgın kanıtı.:44:
$Adriana-Lima-Victorias-Secret-Cekimi-Malibu-1-430x567.webp$Adriana-Lima-Victorias-Secret-Cekimi-Malibu-2-430x630.webp
$Adriana-Lima-Victorias-Secret-Cekimi-Malibu-7-430x545.webp$Adriana-Lima-Victorias-Secret-Cekimi-Malibu-3-430x536.webp

zevkler ve renkler diyorum. ama cokta sasiriyorum tüm dünyanin begendigi bir kadina nasil olurda cirkin dersiniz. torpilsiz bir sekilde bu noktaya kadar gelmis ve bir tek siz begenmiyorsunuz.?

zevkler ve renkler diyorum. ama cokta sasiriyorum tüm dünyanin begendigi bir kadina nasil olurda cirkin dersiniz. torpilsiz bir sekilde bu noktaya kadar gelmis ve bir tek siz begenmiyorsunuz.?

Aynen kesinlikle torpilsiz.hani derler ya,jürilerin,yönetmenlerin,patronlarin vs. sirasindan geciyor bu mankenler diye.ama Adriana'da cok cok takdir ettigim evlenene kadar bakireymis.nikahtan sonra esiyle yasamis yani olayi.ne kadar güzel.

ben begenmıyorum demıyorum yuz olarak cok hosuma gıdıyor sıyah sac renklı goz kombınasyonu.Ama tüm dünya olayına gelınce yalnıs bu kadın türkiyede bu kadar ılgı goruyor kendıde demıstı. bunun yanında yabancı sıtelerdekı yorumlara bakarsanız sızde anlarsınız zaten.Beğenıyorum ama haddınden fazla abartılıyor buda bır gercek.Bunun sebebıde çok iyi pazarlanmıs olması.Yenı dogum yapan kac tane kadın var haidi clum alessandra, onlarda neden yok ? ki bu fotolar dogumdan kac ay sonra cekılen fotolar o kadar sürede toparlayamaması bı garıp.Türkiyede çok daha iyileri var.Ama bızım mılletımız nedense kendı ınsanını aşağlamayı sever KK'de de var bu yorumlara bakıyorum.bu bakırelık olayını bır Türk kızı soylese terbıyesız olur ama Lima soyleyınce aa ne guzel cok şirin oluyor.

Back
X