• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri adriana lima nın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
acık kestane galiba sacları
cok hoş hatun yahuu
acuna cıkmadan da hayrandm acunun programa cıktı daha bi sevdim be cok sevimli :D
dişleri biraz kötü ama kız dogal güzelliğiyle ön plana cıkıyo o yüzden yaptırmamıştır bencee...

merhabalar
Adriana'nın saçları maşayla o hale getirilmiş.Havaalanı çıkışı saçları pırasa gibi dümdüz dü.:) Bu yüzden sakın saçınıza bioform yanlışını yapmayın.Bir zamanlar çok modaydı hepimiz yaptırmıştık.Ama saçı hem yakıyor kurutuyor birde bukleler iri olursa hemen açılıyor.Küçük olursa koyuna dönersiniz.Birde saçında boya olanlar sakın yaptırmayın.Saçınız 100% yanar mısır püskülüne döner aman o hataya düşmeyin derim.
Ben makyajına takıldım.Çok güzel ve yüzünde bebeksi bir geç kız ifadesi verilmiş.Özellikle göz pınarlarına sürülen beyaz sedefli far ışıl ışıl yapmış.Bayıldım...delikafadulden

Saçının rengi kahverengi..Bende kahverengi delisi olduğum için çok iyi biliyorum..Size kolestonun kahve serisini birde palette in altın ışıltılı kahve serisi var .Onlardan biri ile boyayabilirsiniz..

Son düzenleme:
bende hayran kaldım saçına makyajına ben maşayla nerdeyse her gün böle yapıyorum saçımın kendi rengide bu renk göz makyajınıda çok beyendim ben :asigim:

arkadaslar bana bu konuda yardim edin lutfen. adriananin sac rengini hatirliyormusunuz koyu kahve gibi ama bir kizil tonu da var. ve bu renk turkiyede bi cok unlude sonbahardan beri var. nedir bu sac rengi evde yapmak mumkun mu. hangi renk ve hangi mrka ile. ayrica benim su anda saclarimda kestane boya var ama bende oldukca koyu durdu siyaha yakin. bu adriananin sac rengini nasil elde ederim bilen var mi?

kıslar :D bnce adriana limanın sadece fizii güzel inanın adriana limanın makyajsız hali yazıp aratın google dan ben görünce şok oldm cunku adriana lima bnm beğendiim bi mankendi wücutta zaten brezilyalı olsn o kadar :D koymayı bilsem buraya resmi koyardım ama bilmiorum

kıslar :D bnce adriana limanın sadece fizii güzel inanın adriana limanın makyajsız hali yazıp aratın google dan ben görünce şok oldm cunku adriana lima bnm beğendiim bi mankendi wücutta zaten brezilyalı olsn o kadar :D koymayı bilsem buraya resmi koyardım ama bilmiorum

adriana lima yı makyajsız beğen medin yok artık şoktayım makyajlı haliyle makyajsız hali arasında fark bile yok bence çok güzel bir yüze vücuda ve saçlara sahip ben böyle bir güzellik görmedim açıkçası saçlarıda karamelle açık kahve arası bir renk karışım olmalı

okadarda degil - abartma bence .. kaydirigubbakcemile2
makyajsizda cok güzel bi bayan ..

cnm o hatun bişi yapmasada çok güzel :)))
allahın özel çalışması olduğu kanattindeyim bu ablanın:)
bakıp bakıp övünüyodur kesin :))))
töbee töbeee

24350874698e654a32861.jpg

bencede platn yapmayın arkadaslar.ben cok sarısınm ama bal rengi yapıyorm saclarmı.britney spears gbi aynı.modelde aynı zaten.dipten gelio cok hos duruyor.arada platin bi kac gölge attrıorum.

kasın superr ya
dogal bı guzellıgıvar hele gozlerı ve sacları muhtesem
allah esıne bagslasın :1rolleyes:

bencede platn yapmayın arkadaslar.ben cok sarısınm ama bal rengi yapıyorm saclarmı.britney spears gbi aynı.modelde aynı zaten.dipten gelio cok hos duruyor.arada platin bi kac gölge attrıorum.

yanlış yere yazılmış msj sanırım kaydirigubbakcemile4

Bu hatunun bişey yaptırmasına gerek yok bence kendisi çok güzel zaten kıskandımmmmmm :sm_cool:

cok guzel cidden ten rengide super :D solarium yapiyo kesin
ben 17yasima gircem 2ay sonra
gecen sene yaptim solarium 12 kez haftada bi kere yapiyodum sagliksiz oldugu icin yaza dogru tr gelirken gene yapmayi dusunuyorum ama yapsammiki ya
garnier den fln bisuru denedim bronzlatici seyler ama turuncu yapti bide yarim yurum filan
bu sitede okudum bronzlatici mendiller vr diye onlardan aldim ama onlarda ayni yapti sonunda pes ettim :D
bence solariumdan baska secenek yok?
bilenleriniz varsa yada yardim olacak biri:d beklerim
mucuk

merhabalar
Adriana'nın saçları maşayla o hale getirilmiş.Havaalanı çıkışı saçları pırasa gibi dümdüz dü.:) Bu yüzden sakın saçınıza bioform yanlışını yapmayın.Bir zamanlar çok modaydı hepimiz yaptırmıştık.Ama saçı hem yakıyor kurutuyor birde bukleler iri olursa hemen açılıyor.Küçük olursa koyuna dönersiniz.Birde saçında boya olanlar sakın yaptırmayın.Saçınız 100% yanar mısır püskülüne döner aman o hataya düşmeyin derim.
Ben makyajına takıldım.Çok güzel ve yüzünde bebeksi bir geç kız ifadesi verilmiş.Özellikle göz pınarlarına sürülen beyaz sedefli far ışıl ışıl yapmış.Bayıldım...delikafadulden

Saçının rengi kahverengi..Bende kahverengi delisi olduğum için çok iyi biliyorum..Size kolestonun kahve serisini birde palette in altın ışıltılı kahve serisi var .Onlardan biri ile boyayabilirsiniz..
kahverengi önerilerini değerlendireceğim..

Lima nın kendi doğal saç rengi daha güzel ama bir kusuru var ağzı orantısız, üst çene dişleri garip gülünce.

Back