Saç Kesim Şekilleri adriana lima nın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence cok sicak - cana yakin birine banziyor ..
herseyiyle mükemmel .. okadar para icinde yüzüyo .. niye dislerini yaptirmamis anlamadim

Saçları ne kadar doğal duruyor yaa.Benim gerçek saç rengimde hemen hemen o renk ama ne varsa habire boyatıp duruyorum.Doğallıktan nekadar uzağız yaw.Eşim hep koyu renk yap saçlarını diyip durur aslında.Benimde gözlerim mavi ten rengim aynı adriana ile bende boyasam olurmu acaba diye düşünüyorum kafamçokkarıştı Bide ne renk bu renk bilen varmı??

benim de saçlarım adriananın rengi ve şekliyle aynı..gözlerimd e yeşil:))hiç boyatmadım saçımı şimdiye kadar ama şekli o kadar düzgün durmuyor( kabarıyor.köpük sürünce oyle oluyor ama köpüğü de ben sevmiyorum..acaba ne yapsam da oyle düzgün dursa

adriana çok hoş hatun gözlerimi alamadım:))

saçlarıda çok güzel. bu bioform denilen şey ne kadar sürede etkili oluyor?? fiyatını ibilen var mı?

adriana çok hoş hatun gözlerimi alamadım:))

saçlarıda çok güzel. bu bioform denilen şey ne kadar sürede etkili oluyor?? fiyatını ibilen var mı?

en az 6 aya kadar etkili.benim arkadaşım yaptırmıştı saçı çok üz oldugu halde tuttu ve bi sene öle kaldıı.fiyatı saç uzunluguna göre ve bulundugun şehire göre değişio canım.büyükşehirlerdeki kuaförler pahalı benim saçıma 80 istiolarrsırtımın ortasına kadar uzunlugu saçımın

Son düzenleme:

ben istanbuldayım. ilk defa duydum birform olayını.
benim saçlarımda belimde. peki bu bieformu yaptırdıktan sonra saçımıza fön falan çekebiliyo muyuz yani tutuyor mu??

birtek ben değilmişim kızı inceleyen he he bende allığına ve saçına bayılmıştım.O saçları maşayla günübirlik elde edemezmiyiz kızlar.Birde annem bu kız çok topluca nasıl manken dedi ya :)))

ben istanbuldayım. ilk defa duydum birform olayını.
benim saçlarımda belimde. peki bu bieformu yaptırdıktan sonra saçımıza fön falan çekebiliyo muyuz yani tutuyor mu??

kuzum bioform dedikleri olayy bildiğin türkçe adıyla su dalgası.kafana bigudileri sarıolarda makineye sokuolar ya kuafördee öle oluo iştee.tutuo canım fön.benim arkadaşımda tutuoduu vallaa

maşaylada kalın bukleler elde edebilirsin ama maşa oldugu bellioluo pek doğal durmuo her zman

evet cok zayif degil .. zaten Victoria Secret TAHTA MANKEN istemiyomus

:a015: byeee aDrianaaaa ..

saçlarının rengini bilen var mı??? saçımı koyu bi renge boyatmayı düşünüyorum rengini beğendm

evt kızlarr cidden bilen varsa sölesinn.benimde erkek arkadaşım tuttrdu kaç aydır artık boyatcam karar veremiodum ilk.bu renk benimde hoşuma gittiii.bilen var mıki?

inş.çıkarrr.ayy aalhh aşkınaa koca kk da bi tane kuaför ya da saç renklerinden anlayan biri yok mu yafff

Bu arada gazetede okudum bugün .Adriana'ya aynaya baktığınızda hiç beğenmediğiniz yeriniz neresi diye soru yönelymişler ve cevabı saçlarım demiş.Çok kuruymuş ve hiç şekil almıyormuş :)Yani kimbilir ne kadar uğraşmışlardır o şekli verebilmek için o saça.Profesyonel el değdemen böyle olur mu bızım saçlar onu bilemiyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…