• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri adriana lima nın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
356
43
kızlar showda varmıısn yokmusunda su an yarışan adriana lima nın saçları bu "bioform" denilen şey midir?fisfisfis

herşeyiyle süper bayıldım saçlarına ve saç rengine
neden biz bu kadar sarı saç meraklısıyız anlamadım
kızın saç rengine bak süper

ben göremedim hala bu kizi cikmadimi ne arada bir aciyorum showu hep acunu gösteriyor :)))

herşeyiyle süper bayıldım saçlarına ve saç rengine
neden biz bu kadar sarı saç meraklısıyız anlamadım
kızın saç rengine bak süper

dimi ya, bende uzun süre sapsarı kullandım ama hastalık yapıor bu sarı saç vazgeçmek çok zor oluyo, şimdide çok pişmanım öyle gezdiğim için, çünkü benimkiler platindi beyaz tenliyim ama yinede şimdi başkalarını görünce yapay geliyo bana, saçlar 1 cm çıksa bile hoş durmuyo, en güzel doğal mış anladım sonunda çok şükür

permadan farklı olarak saça iri dalga vermek için kullanılan bir operasyon. düz saçlardan sıkılan ama merinos gibi de kıvırcık olmayan kişilerce tercih edilen bir stil. ilk yaptırdığınızda hayalinizdeki gibi kalın dalgalara sahip olamıyorsunuz. yaptıran biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim. ama hiç korkmayın 2-3 yıkamanın ardından saçınızda görmek istediğiniz iri buklelere kavuşuyorsunuz.**kuaförün dümdüz saçlı kızımıza ilk önerisidir. kuförden çıkarken ufak bir hayal kırıklığı yaşansada *, kuaförün yıka yıka açılıcak, kullanımı rahat vb. sözleri rahatlamaya yarar. düz fön ile eskiye istenildiği zaman dönülme garantisi ve yıkadıkça salınma sebebi ile cazip gelendir.
bioformla ilgili bilgi buldum googleden .

ahhh nasıl pişman oldum nasıl pişman oldum upuzun saçlarıma kat attrdığıma.hem de daha dün.bioform denen şeyii yaptırırdımm ayy ağlıycammm bende o tonda saç rengi isitodum ama beyaz tenli oldugum için cesaret edemedim denicem.erkek arkadaşımda diyip duruo zaten koyu yap die.ben sarışınım o esmer hastasıı heyy yarabbim

güzel bayanmis saclari güzel ama makyaji cok abartili bence yanaklar özellikle
birde sütyen giymemis igrenc duruyor gögüsleri :))

e
güzel bayanmis saclari güzel ama makyaji cok abartili bence yanaklar özellikle
birde sütyen giymemis igrenc duruyor gögüsleri :))

göğüs kısmına bi tek ben dikkt etmemişim demekkiii:)bencede kötüü duruoduuu göğüslerr.sutyen giyse daha ii olcaktı.tamam var göğüs hatundaa amaa kıyafetin altınada giy sutyn yaniiikaydirigubbakcemile

e

göğüs kısmına bi tek ben dikkt etmemişim demekkiii:)bencede kötüü duruoduuu göğüslerr.sutyen giyse daha ii olcaktı.tamam var göğüs hatundaa amaa kıyafetin altınada giy sutyn yaniiikaydirigubbakcemile

heheheh yani uclari belli olup duruyor sallaniyor ordan oraya -tatlicadiarzu-

evt.hoş bi görüntüdeğillll.ya acaba katlı saça da bioform yaparlar mı saçıı çok doğal durmuş dalgaları.ben kalın dalgyı çok seviorumda cesaret edemiorum

Bioform oldukça uzun sürede yapılıyor.Saçlar önce sarılıyor,sonra eski Türk filmlerinde gördüğümüz o koca aletin içine giriyorsunuz.Uzun bir süre 1-2 saat kadar bekliyorsunuz ve sonuçta Adriana gibi saçlarınız oluyor.yerimseniben
Her kuaför bu kadar güzelini,doğalını apabilir mi bilemem.Adriana kendi makyözü ve kuaförü ile geziyor,Dünyanın en ünlü mankeni en profesyonellerle çalışır tabi ki.mirmirmirmir

Bioform oldukça uzun sürede yapılıyor.Saçlar önce sarılıyor,sonra eski Türk filmlerinde gördüğümüz o koca aletin içine giriyorsunuz.Uzun bir süre 1-2 saat kadar bekliyorsunuz ve sonuçta Adriana gibi saçlarınız oluyor.yerimseniben
Her kuaför bu kadar güzelini,doğalını apabilir mi bilemem.Adriana kendi makyözü ve kuaförü ile geziyor,Dünyanın en ünlü mankeni en profesyonellerle çalışır tabi ki.mirmirmirmir

saol bilgiler için yarın bi gidip öğreniyim ben

Back