• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adriana Lima Aldatıldı

amannnn benim bir tanıdık var kociiim aslanım paşam bunu ye bunu da ye yarasın delikanlıya diye diye 45yıllık evliler😃adam karısına aşık,iş cilvede bitiyor 65yaşında insanlar yağmur çamur dinlemez kadın hala cilve derdinde😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hem de ikinci defa aldatılmış :30::30:
ilkinde affetmiş ama ikincisinde affetmem demiş ve boşanma davası açmış :26::26:
bu kadını nasıl aldatır yavvv bence kafayı yemiş olmalı :9::9:

amannnn benim bir tanıdık var kociiim aslanım paşam bunu ye bunu da ye yarasın delikanlıya diye diye 45yıllık evliler😃adam karısına aşık,iş cilvede bitiyor 65yaşında insanlar yağmur çamur dinlemez kadın hala cilve derdinde😊😊

MasaALLAH ya bencede öyle, ALLAH bozmasin :))

Bu yorum da ilk beşe girer :
adam adriana lima'yı aldatmış, valla ben evliya gibi adamım
:52:

hahaha evet en son yorum biride noktayi koymus :))))))))))))

hem de ikinci defa aldatılmış :30::30:
ilkinde affetmiş ama ikincisinde affetmem demiş ve boşanma davası açmış :26::26:
bu kadını nasıl aldatır yavvv bence kafayı yemiş olmalı :9::9:

tam okudunuz mu kizlar birde adamin cocuklari varmis galiba benmi yanis anladim :26:

tam okudunuz mu kizlar birde adamin cocuklari varmis galiba benmi yanis anladim :26:

Belli değilmiş sanırım:26:
Bu arada adamı anladık adam değilmiş ki yapmış da,bu kadınlara ne oluyor bilmiyor mu ki evli? Böylesi daha mı çekici acep:26:Yani ne bileyim kadının başka bir kadına bunu yapması daha kötü.

Son düzenleme:
Ben de bugün öğrendim. Halbukı bırkac gun gecmıs uzerınden. Facede biri yazmıs onu okuyunca öğrendım. Kendisi söylemiş Türkiyeye geldiğinde.
Lakin bu sağda solda '' Adriana Lima bile aldatıldı '' seklınde haberleri anlamıyorum. Yahu o da bir insan neyi böyle ılahlastırılıyor yapmayın yani .
Biz onu hep ısıklar altında gorduk evdekı halını bılmıyoruz kı nasıldır nedir ne degıldır. İnsanlar asla dısarıdan gorunduklerı gıbı olmazlar bunu bırcok ınsan ısrarla anlamak ıstemıyor.
Dünyada en guzel diye bır ölçüt var da ben mi bilmiyorum. Bu kadın dunyanın en guzeli falan değil. Zaten en guzel dıye bır kavram yoktur.
Burada tek olay kocası. demekki yeterı kadar sevmıyormuş. Seven bir erkek için, karısı ısterse bızım gozumuzde cırkın ordek yavrusu olsun en guzel gelir o kadın o adama. Fakat sevmeyen bır erkek ıcın guzel kadının sayısı yoktur heryer güzel kadın dolu. Sıkılmıstır farklı bırsey denemek ıstemıstır. Bir guzel adrıana lima mı ?

Ekşi sözlükte gordum yok adrıana lımanın aldatıldıgı dunyada yasamak. Ya Allah askına bu ınsanlar kafayı mı yemiş. Ne kadınlar var ona gelene kadar kac tanesı aldatıldı. Aldatmanın güzellikle KESINLIKLE VE KESINLIKLE ALAKASI YOKTUR. Bırakın bahaneler bulmayı yok kapıda karsılamamıs yok onu yapmamıs. Adam afedersınız karaktersızmıs yanı bir de o tipiyle neyıne guvenerek aldatmış. O kadın dua ette senın o suratına bakmıs evlenmıs senle sukret otur. İşte böyle parasıyla kendını bir halt zanneden herıflere pirim veren kadınlara kızıyorum ben baska kimseye değil. Tıpkı meryem uzerli hulya avsar gıbı. O guzellıklerıyle onlar da yolda gorsem afedersınız tükürüğümü atmıcagım heriflere kendılerını bır halt zannetmelerıne neden oldular.

Ahahaha, tam ben diyecektim :60:

Demekki seksi gecelikler giymiyor, sürprizler yapmiyor ve en önemlisi, mum isiginda harika yemekler yemiyorlarmis.

Geçmis olsun Adrianacim :ssz:

ne yani koskoca victoria secret o mıhteşem geceliklerden vermemiş mi adriana ya...aman allahım vahşett😄

Aldatma eylemi bariz kendini kontrol edemeyen bir erkege ait, aldatilma eylemi Adriana Lima ya ait degil.:ssz:

Back