• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adriana Lima Aldatıldı

Güzel bir kadın ama ilahlaştıracak kadar değil. Eğer aldatıldıysa da geçmiş olsun. O da bir insan sonuçta..

bence şaşılacak bir şey yok aldatmak için bir neden zaten gerekmez çünkü bahanesi yoktur oda bir insan sonucta kocası karaktersizliğini göstermiş bu kadar :22:

aklıma geçenlerde burada açılan bir konu geldi.. makyajsız gezme- aldatılma üzerine.. A.Lima bile aldatıldıysa demek ki bunun makyaj-selülit ve dip boyasıyla bir ilgisi olmadığı da kanıtlanmış oluyor :27:

Garipsemedim, bir kadının çirkin olması aldatılması için bahane olamaz. Bu yüzden Adriana nın aldatılması da anormal değil.

Kocası da tipsizin teki...

Artık BDV de Adriana Lima bile aldatıldı, her kadın aldatılır gibi çıkarımlar türeyecek yine...

adrıana ıkı gun sonra barışırsın sen,bosamıyacaksan,sıneye çekeceksen hiç kocana bıldıgını ıfade edıp yüz göz olma adamla..

(bir kk kadını özdeyışı)

çağımızın sorunsalı aldatılmak ,erkeklerin bitmek bilmeyen doymayan açlığı :19:

Erkeklere gün doğdu. Adriana bile aldatılıyorsa benim eşim neden aldatılmasın:37:Aynen böyle bi yorum gördum. Bzim erkeklerin çıkarımına bakın.
Ayrıca çıkarılması gereken en önemli sonuç: bu kadar beğenilen bir kadın bile aldatlılıyorsa eşlerimizi bağlamak için süslenmek de yaramıyor iş erkekte bitiyor. Kendiniz heba etmeyin erkek işte doyumsuz :23:
Gerçi çıplak fotolar falan bi tartışma olmuş aralarında ama :44:

Yalnız bu haberi de nişanlımdan öğreniyorum ne kadar kafasını şişirdiysem artık : Bak herşey güzellik değilmiş demek diyor :)
A.Limanın ismini bile benden duymuştu garibim :)

Son düzenleme:
adrıana ıkı gun sonra barışırsın sen,bosamıyacaksan,sıneye çekeceksen hiç kocana bıldıgını ıfade edıp yüz göz olma adamla..

(bir kk kadını özdeyışı)

Bayılıyorum yorumlarına:)
Adriana icin de cok üzüldüm yazık kiza:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
yahu güzel kadın aldatılmaz diye bir kaide yok ki.tam tersi daha cok aldatılıyorlar.kadınlar adamı en yüksek hedef belirliyor yani way be adriana limayı benim için terk etti demek icin.birde güzel kadınlara asılan cok var...amannnn bosuna dememişler ALLAH çirkin talihi versin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaha bu yoruma koptum ne insanlar var yaa :9::9::9::9:

ayol bende 46 yaşındayım alımlı bi bayanım sporuma ve beslenmeme çok dikkat ederim evlilik yapmadığım için fiziğim hiç bozulmadı 20 yaşındaki gençler bile bazen laf atıyor :) bu zamana kadar hiç aldatılmadım kadın dediğin sokakta hanfendi yatakta faişe gibi olucak derler birde bakım şart tabi

Cevapla Beğen(8) Beğenmedim(9) Şikayet et

peri @Nursel (nişantaşı) 12 gün önce
abla sen kendini reklamını mi yapıyosun anlamadık ki biz

hahaha bu yoruma koptum ne insanlar var yaa :9::9::9::9:

ayol bende 46 yaşındayım alımlı bi bayanım sporuma ve beslenmeme çok dikkat ederim evlilik yapmadığım için fiziğim hiç bozulmadı 20 yaşındaki gençler bile bazen laf atıyor :) bu zamana kadar hiç aldatılmadım kadın dediğin sokakta hanfendi yatakta faişe gibi olucak derler birde bakım şart tabi

Cevapla Beğen(8) Beğenmedim(9) Şikayet et

peri @Nursel (nişantaşı) 12 gün önce
abla sen kendini reklamını mi yapıyosun anlamadık ki biz

Bu yorumu nerden buldun kız :1:

Back