• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adoş'unuzunda Artık Bir Bloğu var

canım benim blogun hayırlı olsun.şuanda bloğunu dolaşıyorum çok güzel olmuş emeğine sağlık .arada sayfa bulunamadı olmasa daha güzel olacak takılmadan gezebilecemde netten sanırım engeller var

başarılarının devamını diliyorum a.s.

bu arada canım gogleden kısa yol olarak ne yazıp bloguna uğrayabilirim .çok mu cahilim ne bilmiyorum :1no2: yazarsan sevinirim

ayy bu site çok güzel olmuş adıvar ablacım hayırlı olsun.canım fıstıklı irmik helvası çekti vallacokacimcoook

canım benim blogun hayırlı olsun.şuanda bloğunu dolaşıyorum çok güzel olmuş emeğine sağlık .arada sayfa bulunamadı olmasa daha güzel olacak takılmadan gezebilecemde netten sanırım engeller var

başarılarının devamını diliyorum a.s.

bu arada canım gogleden kısa yol olarak ne yazıp bloguna uğrayabilirim .çok mu cahilim ne bilmiyorum :1no2: yazarsan sevinirim

Canım bloğumu beğenmene çok ama çok sevindim:1hug:
Sanırım bütün bloglarda bu sorun var dünden beri ya resimler görünmüyor yada sayfa hata veriyor.
Daha goglede tanınmayabilirim birtanem,sen bilgisayarının sık kullanılanlarına eklersen daha rahat olur senin açından:utangac:aşk olsun cahillik ne demek ,her zaman beklerim :asigim:

çok güzel olmuş sitee
çok sıcak bir görünümü var
insanı itmiyor, aksine kendine çekiyor
hayırlı uğurlu olsun
güzel paylaşımlar için de teşekkürlerrr a.s.

çok güzel olmuş sitee
çok sıcak bir görünümü var
insanı itmiyor, aksine kendine çekiyor
hayırlı uğurlu olsun
güzel paylaşımlar için de teşekkürlerrr a.s.

adoşum harikasınhihoyyyt
ıslak kek tarifin güzeldir inşallah alıyorumdelikafadulden

Ay kızlar nasıl sevindirdiniz beni ziyaretleriniz ile varya..Allah'ta sizleri sevindirsin,o gülen yüzleriniz hiç ama hiç solmasın emi:asigim:
Canım eklediğim tariflerin hepsi tescilli,yaptığımı resimleyip ekledim işte kendimce:dance:
Hepimizin damak zevki farklıdır..Yemekteyiz programı gibi oldu beedelikafaduldenSenin damak zevkine hitap edermi bilmemcokacimcoookama güzel oluyor:asigim:
Kız deli kötü oluyor diyebilirmiyim senceyerimseniben

Canım bloğumu beğenmene çok ama çok sevindim:1hug:
Sanırım bütün bloglarda bu sorun var dünden beri ya resimler görünmüyor yada sayfa hata veriyor.
Daha goglede tanınmayabilirim birtanem,sen bilgisayarının sık kullanılanlarına eklersen daha rahat olur senin açından:utangac:aşk olsun cahillik ne demek ,her zaman beklerim :asigim:

canım benim blogun beğenmekten de öte olmuş gerçekten harika buldum :lepi: .bak sık kulanılanları düşünemedim ben CADIARZU hemen sık kullanılanlar ordanda d dosyasına olurda format gerekirse asla pc den silinmesin diye yerimseniben artık bi sayfada kk bi sayfada adoşumun blogu olacak
öpüyorum canım sevgiler a.s.
:1hug::1hug::1hug:

ne güsel pembiş pembiş. hayırlı olsunnnn

Emeğine sağlık canım girdim yorumumu yaptım arkadaş olarakda ekledim seni....

hayırlı olsun bloğunuz....paylaşımlarınızdan,deneyimlerinizden ve bilgilerinizden yararlanıp size bol bol teşekkür edeceğiz...

hayırlı olsun bloğunuz....paylaşımlarınızdan,deneyimlerinizden ve bilgilerinizden yararlanıp size bol bol teşekkür edeceğiz...

Her zaman beklerim canım bloğuma
Çok onure edici bu laflar ay çok utandım,teşekkürler

Mauridia_25.gif
Mauridia_26.gif
Mauridia_27.gif

Adoş yeni şeyler varmı blogda bir kaç gündür bakamadım da Allahım o tarfiler harika du bir daha girip bakayım

Bürüksel lahanası uffffff aman yarabbim fıstıklı irmik helvası cokacimcoookadoş masus mu yapıyosun nan:dilcikar:normalda tatlı ile pek aram yoktur ama bunu görünce bittim ben :asigim:ellerine sağlık şaka bir yana yine güzel şeyler hazırlamışsın Şeniz

Bürüksel lahanası uffffff aman yarabbim fıstıklı irmik helvası cokacimcoookadoş masus mu yapıyosun nan:dilcikar:normalda tatlı ile pek aram yoktur ama bunu görünce bittim ben :asigim:ellerine sağlık şaka bir yana yine güzel şeyler hazırlamışsın Şeniz

:çok üzgünüm:Ay beğenmedinmi canom yaptıklarımı:dilcikar:

Sen bir gün gel ben sana canlı canlı yapar ,ellerimlede yediririm gül böreğim benim:teytey:

Teşekkür ederim birtanem,siz böyle beni pofpoflarsanız ben bloğumu hiç boş bırakmam valla:lepi:

Back