dün adore biyellow denedim,gözlerim orta kahve çok koyu değil çok açık da sayılmaz.göz rengimde hemen hiç bir değişiklik yapmadı,yani bu lensi takmaya degmez diye düşünoyurm uzaktan doğal gözüm ve lensli gözüm arasında hiç bir fark yok,yaklaşınca elalaşıyor.koyu gözlülere tavsiye etmem
Kızlar youtube de gezinip lensli gözlere bakarken Adore Lensle ilgili bir video buldum ve inanamadım bu kadar doğal lensler =)
Bakın buda linki (eğer link vermek yasaksa gerçekten özür dilerim)
YouTube - ADORE LENSES ALL COLORS IN NATURAL LIGHT EYE COLOR !!ADORE EN OJOS CLAROS ,TODOS LOS COLORES
Bu lenslerden kullanan oldumu eğer olduysa memlun kaldınız mı ve bunları nereden tamin edebiliriz fiyatı vs. bilgi verirseniz sevinirim =)
İşte prtsc ile resmini çektim video dan düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben çok beğendim =)Eki Görüntüle 123586 Eki Görüntüle 123586
adore evet çok doğal bir lens ve adore almaya karar verdım fakat bı sorunum daha var!
adore bi blue ile bi aqua arasında kaldım
goz rengım koyu kahve mavı ıstıyorum ama ya çok belırsız olursa goz rengımı acmazsa dıye korkuyorum aquada yesılımsı dururmu gozumu acmazmı dıye korkuyorum
tri blue daha koyu maviymıs sanırım tride acık mavı sansıda var ama trı serısı sanırım daha damarlıymıs bu konuda fıkrı olan deneyen yada kullanan yardım ederse sevaba gecer arkadaslar:)
ben adore bi yellow kullanıyorum, ben almadan önce deneme şansım olmuştu bi yellowu hatta adore lenslerin bütün serilerini önüme getirdi adam, istediğini dene diye ama zaten yellowa karar verdiğim için denemek istemedim..şöyle söyleyeyim bi tone serisi ve tri serisi arasında bariz bir boyama farkı vardı, yani lensleri denemeden kabında bile görüyorsun boyamadaki farkı.. bi tone serisi çok doğal bir boyamaya sahip ancak diğerlerinin boyaması freshlook gibi damar damar görünüyordu.. belki gözde doğal duruyordur, bilemiyorum ama kabında iken çok doğal olan bi tone ile arasında dağlar kadar fark vardı..bir de şunu belirtmeden geçmeyeyim, eğer gözlerinde çok belirgin bir değişim istiyorsan adore ile bunu sağlayamazsın bence..
adore konusunda kesin kararlı isen diğer lenslerden hareketle söylemek gerekirse genelde aqua rengi mavi renkten daha belirgin durur bence.. ama yine de net bir şey söyleyemem tabi denemek lazım.. aslında almaya karar verdiğinde optikten hem aquayı hem de maviyi istersin, deneme şansın olmasa bile kabında göründüğü kadarı ile yorum yapabilirsin..
bu arada söylemeyi unuttum,gerçekten doğallık ön planda,bilmeyen bir insan lens olduğunu anlayamaz
gözünün kendi haresi varsa zaten bi yellow serisinde hareye ihtiyacın kalmayacak bence.merhaba arkadaşlar,
bugün bir optik dükkanına gidip haresiz lens sordum, bana artık haresiz üretilmediğini ve Elegance'ın giallo renginde haresiz olduğunu söylediler doğru mu değil mi bilmiyorum siz ne diyosunuz? Solotica hidrocharme'ın mel rengi çok hoşuma gidiyor bulamaz mıyım onlardan? adore da artık öncekiler gibi doğal değil azıcık hare katmışlar pek güvenemiyorum ne yapmamı önerirsiniz? Gözlerim siyaha yakın bir kahve, anca dibime girilirse kahveliği belli oluyo o derece koyu.