Kontakt Lens Adore Lensler Bir Harika =)

karamelka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
20
0
29
Kızlar youtube de gezinip lensli gözlere bakarken Adore Lensle ilgili bir video buldum ve inanamadım bu kadar doğal lensler =)
Bakın buda linki (eğer link vermek yasaksa gerçekten özür dilerim)
YouTube - ADORE LENSES ALL COLORS IN NATURAL LIGHT EYE COLOR !!ADORE EN OJOS CLAROS ,TODOS LOS COLORES

Bu lenslerden kullanan oldumu eğer olduysa memlun kaldınız mı ve bunları nereden tamin edebiliriz fiyatı vs. bilgi verirseniz sevinirim =)
İşte prtsc ile resmini çektim video dan düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben çok beğendim =) $Adsız.jpg $Adsız.jpg

Kızlar youtube de gezinip lensli gözlere bakarken Adore Lensle ilgili bir video buldum ve inanamadım bu kadar doğal lensler =)
Bakın buda linki (eğer link vermek yasaksa gerçekten özür dilerim)
YouTube - ADORE LENSES ALL COLORS IN NATURAL LIGHT EYE COLOR !!ADORE EN OJOS CLAROS ,TODOS LOS COLORES

Bu lenslerden kullanan oldumu eğer olduysa memlun kaldınız mı ve bunları nereden tamin edebiliriz fiyatı vs. bilgi verirseniz sevinirim =)
İşte prtsc ile resmini çektim video dan düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben çok beğendim =)Eki Görüntüle 123586 Eki Görüntüle 123586

orta kave yada koyu kave qözlerde de bukadar qüzel durur mu kıı karamelka?

benım gözum koyu kahve geçen yeşil tonunu denedım çok kötü bı lens bulanık ölü balık gbı durdu ve göz rengını asla açmadı ..yeşildı guya ama ne yeşili oldugna ben bıle karar veremedım ..gözlerım yosun yosun durdu tavsıye etmıorum ..ztn lens satanda açık renk özellıkle ela ve açık kahve gözlerde daha ıyı açtığnı sölemştı..:KK50:

Bunlar mavi göz üzerindeki duruşları o yüzden çok doğal görünüyorlar. Koyu gözde bu kadar başarılı değil hiçbir lens malesef.

- yellow harika durmuş güle güle kullan =)
-bu renk çok hoşuma gitmişti keşke koyu gözlerdede aynı şekilde dursaymış =( özellikle bi green rengine bayılmıştım
- bir freshlook kullanıcısı olarak (birkaç ay önce süresi bitti) hiçbir lensin onun kadar sahte olabileceğini sanmıyorum =) ama yinede onu kullanırken mutluydum hevesimi alıyordum =)

yurtdışındaki bir forum sitesinden bulduğum resimlerdir..fikir olması açısından..
adore bi grey kahve gözde
15062d1287546778-adorn-bi-tones-grey-pictures-img_0456.jpg

15060d1287546758-adorn-bi-tones-grey-pictures-img_0464.jpg

15063d1287546790-adorn-bi-tones-grey-pictures-img_0446.jpg

Ne zamandır bu lensleri kullanan bi arkadaşımdan haber bekliyodum fotosunu koyacaktuım ama istemedi...ama ben yinede denenemeye karar vermiştim ama bana sakın deneme senin gözlerini açmaz perde gibi durur dedi .s kendi gözleri ela onda bile çok hoş olmamış artık kendimde düşünemiyorum
çok beğenmiştim bu renkler keşke koyu gözdede böyle dursaymış =(

Uzuuuun bir lens seçimi düşüncesi ve araştırmasından sonra seçeneklerim solotica nc ocre, mel ve adore bi yellow idi. Bu üçü arasında gidip gelirken en sonunda dün adore bi tone yellow lens aldım en sonunda ve inanılmaz güzel durdu. Çoook doğal ve güzel bir ela oldu kahverengi gözlerimde.. Hani böyle fazla ışıklı yerlerde yeşile bakan ela gibi, loş ışıkta koyu ela gibi..Yani gözlerim çok koyu olmasa da çok açık bir kahve de değildi. Ama tam olarak istediğim rengi elde ettim ben.. Çok belirgin ve abartılı bir değişiklik istemeyip de doğal duracak bir şekilde gözleriizde hafif yeşillikli bir ela isteyen ve gözleri orta kahverengi olan herkese rahatlıkla önerebilirim. .Tanımayanlar gözüm o renk sanarlar o derece yani..Ayrıca dün alır almaz tüm gün yatana kadar taktım ve gözlerimde lens olduğunu bile unuttum, çok rahatlar.. :KK51:

bunlar lens mi şimdi:KK53: ne kadar doğal duruyo..ama ömrümde hiç lens takmadım bilmiyorum.ama harika duruyolar

nerden alabiliriz adore lensleri kocaelide yaşıyorum hiç bir optikte satılmıyor.netten ne kadar güvenli lens almak oda malum

nerden alabiliriz adore lensleri kocaelide yaşıyorum hiç bir optikte satılmıyor.netten ne kadar güvenli lens almak oda malum

ben de pek güvenemiyorum netten satın almaya o yüzden internet üzerinden satışını yapan firmayı aradım, bulunduğum şehirde adore lens satan optiklerin adresini verdiler, çok yardımcı oldular..istersen sen de ara sor kocaelide hangi optiklerde varmış diye..

bunlar lens mi şimdi:KK53: ne kadar doğal duruyo..ama ömrümde hiç lens takmadım bilmiyorum.ama harika duruyolar

konunun başındaki lenslere pek aldanmayın onlar mavi göz üzerinde denenmiş sanırım.. kahverengi gözde değil.. ben almadan önce adore bi green de denedim ancak baya koyu yeşil oldu ben de. burada gözüken gibi değil yani..ancak gözleriniz maviyse tabii ki o resimleri referans alabilirsiniz.

ya bende lens kullanmak istiyorum renkliler çok doğal duruyo gerçekten eğer burda göründüğü gibiyse almaya değer :26:

nudese saol canım bende bi arayım olmazsa öğreneyim kocaelide nerede satıldığını..
parakende satışı 75 tl dedi bir firmaya mail attım baya uygun geldii bana.

dün adore biyellow denedim,gözlerim orta kahve çok koyu değil çok açık da sayılmaz.göz rengimde hemen hiç bir değişiklik yapmadı,yani bu lensi takmaya degmez diye düşünoyurm uzaktan doğal gözüm ve lensli gözüm arasında hiç bir fark yok,yaklaşınca elalaşıyor.koyu gözlülere tavsiye etmem

X