Kontakt Lens Adore lens

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
kızlar adore lens bulabiliceğim bir site var mı hiç biyerde satılmıyor gibi.. bir de biryerde okudum 6-9 aylık diyor adoreler için.. forumda bi yellow kullanan bi arkadaşımızın fotoları çok güzel görünüyordu.. bende elamsı bi renk istiyorum gözlerim koyu kahverengi. olur mu sizce ?

canım ben aldım bi honey konu açtım bak resimlerine istersen, sahibinden.com dan aldım opticman satıyor

bende bi yellowunu beğendim canım ne kadar oldu alalı memnun musun? amazonla adore arasında kaldım adoreler 75 tl acaba boşa mı gider diye düşünüyorum. senin kendi gözlerin ne renk canım benim koyu kahve forumlarda okuduğum kadarıyla koyu kahve gözü açmıyormuş ama ben zaten yeşil ela arası bi renk istiyorum

canım ben aldım bi honey konu açtım bak resimlerine istersen, sahibinden.com dan aldım opticman satıyor

bende bi yellowunu beğendim canım ne kadar oldu alalı memnun musun? amazonla adore arasında kaldım adoreler 75 tl acaba boşa mı gider diye düşünüyorum. senin kendi gözlerin ne renk canım benim koyu kahve forumlarda okuduğum kadarıyla koyu kahve gözü açmıyormuş ama ben zaten yeşil ela arası bi renk istiyorum

ne kadar oldu alalı canım memnun musun? kendi göz rengin ne renk benim koyu kahve yellowunu beğendim ama formlarda okuduğum kadarıyla açmıyor diyorlar bu korkuttu beni. nasıl doğal duruyormu gözünde yoksa çok mu büyük gösteriyor benim kendi gözümde biraz iride. ben zaten ela yeşil arası bi renk istiyorum ama adoreler dediğin yerde 75 tl acaba boşa mı gider diyorum. amazonla adore arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…