adore genç odası takimi kullanan varmi

Kız o kadar sunta alsan daha pahali tutar o fiyatta bir sıkıntı var bence
Kandirmaca falandir belki gördün mü yerinde
Eger doğruysa al ne olacak 1 yıl kullansa yine kardasin

öğrenciyken adorenin 2 kapılı dolabını kullandım.
beni 5 yıl idare etti. ama son 2 yıl biraz sallanmaya başladı sanki.

adore bu tarzda kendini baya geliştirdi.
beğendiğiniz model zaten çok sade.

çocuk odalarında fiyatı artıran şeyler genelde döşemeler, karyola başlıkları vs oluyor. bir de konsept yapılınca artıyor fiyat.

ben o yüzden çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
ama sizi çok uzun süre de idare etmez. bir kere çok sade olduğu için oğlunuz bir süre sonra beğenmeyecektir.

eğer fikir değiştirirseniz meltem'e de bakabilirsiniz. bundan biraz daha pahalı ama diğer bir çok markadan daha ucuz.
Meltemede bi bakayam evet bende sade oluşunu sevmiştim ama oğlum begenmeyrbilir ilerde teşekkür ederim

Kız o kadar sunta alsan daha pahali tutar o fiyatta bir sıkıntı var bence
Kandirmaca falandir belki gördün mü yerinde
Eger doğruysa al ne olacak 1 yıl kullansa yine kardasin
Chill benm evim kira ben o yüzden ya tasınirsam diye cok para vermek istemiorm ama cilekte bi begendim 5000 tl çok şık ama işte bide bunu görünce bedavaymıs gibi geldi:)) alayım 1-2 sene görürse yeter diorum bi yandan da almisken iyisini al diorm öyle bakalm üstelik 2 yaşindayz 1 sene sonra alcam simdiden telası icindeym :)))

İşte bi yanimda sizin söylediginizi söylüyor diğer yanımda aman 500 tl al dio işte zaten bu kararsizligim da ayri bi sorun
Ucuz olunca kötü olacak diye birşey yok.kullanmis olduğum tek kişilik bazayi 5 yıl önce çok ucuza almıştık yatağı ile beraber normal de tek olunca pahali olur vs derler ama öyle çıkmadı. 5 yıldır hala sağlam. ALdigimiz baza+başlık ve yatak kendi imalatiydi o tür yerden almıştık. Bence siz de alın kullanın ucuz olunca çürük olucak diye birşey yok.Aksine kaliteli yapıp kendileri satan Mobilyacılar var.

Demonte olarak gönderiyorlar. Sizin bir usta bulup montajını yaptırmanız lazım ayrıca ben kullandım biraz basit gibi...

Ucuz olunca kötü olacak diye birşey yok.kullanmis olduğum tek kişilik bazayi 5 yıl önce çok ucuza almıştık yatağı ile beraber normal de tek olunca pahali olur vs derler ama öyle çıkmadı. 5 yıldır hala sağlam. ALdigimiz baza+başlık ve yatak kendi imalatiydi o tür yerden almıştık. Bence siz de alın kullanın ucuz olunca çürük olucak diye birşey yok.Aksine kaliteli yapıp kendileri satan Mobilyacılar var.
İşte ben markann ayakkabılıģını biliorm gördüm cok kaliteli hatta o da 50 tl mi neydi cok icuzdu diger markalara göre ama bu takim 4 parca ve 500 tl olunca orasini bilemiormm

İşte ben markann ayakkabılıģını biliorm gördüm cok kaliteli hatta o da 50 tl mi neydi cok icuzdu diger markalara göre ama bu takim 4 parca ve 500 tl olunca orasini bilemiormm
Kendi imalatlari olabilir direk satıyorlardir ben markalı olan mobilya çok iyi olur diye birşey yok.Kullandığım bazayi çok ucuza aldık hatta çevremdeki tanidiklar çabuk bozulur vs dediler ucuz olunca aksine hicbirsey olmadı.

Merhaba eğer kiraciysaniz çok uzun vadede kullanılan eşyalar almamamizi tavsiye ederim. Oğlunuz çok küçük bu kadar geniş mobilyalari tam kullanamaz bile. Güzel bir bazali yatak depolamak ve az yer kaplamasi acisindan uygun, iki kapılı bir gardrop, çocuklar için olan ufak ölçülerde bir masa sizi okul çağına kadar idare eder yanı 6-7 yaşına geldiğinde biraz daha fazla para verip kaliteli mobilya alırsınız .Kitaplık da 2 Yaş için biraz gereksiz .Bazi yerlerde ufak raflar var hatta bir çok anne IKEA baharat raflarinı kullanmış kitap yerleştirmek için öyle bir şey düşünebilirsiniz.

Men
Merhaba eğer kiraciysaniz çok uzun vadede kullanılan eşyalar almamamizi tavsiye ederim. Oğlunuz çok küçük bu kadar geniş mobilyalari tam kullanamaz bile. Güzel bir bazali yatak depolamak ve az yer kaplamasi acisindan uygun, iki kapılı bir gardrop, çocuklar için olan ufak ölçülerde bir masa sizi okul çağına kadar idare eder yanı 6-7 yaşına geldiğinde biraz daha fazla para verip kaliteli mobilya alırsınız .Kitaplık da 2 Yaş için biraz gereksiz .Bazi yerlerde ufak raflar var hatta bir çok anne IKEA baharat raflarinı kullanmış kitap yerleştirmek için öyle bir şey düşünebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için sanırım bende öyle yapmalymm

X