adore genç odası takimi kullanan varmi

KaPrisLiPazen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.346
30.868
36
Öncelikle herkese merhabalar

Oğlum için seneye oda yapacagm ama şimdiden arastiriyorm ben çocuk odasından ziyade daha uzun kullanabileceğimiz bişey ariyorum nette adore marka genç odası takimi buldum sıfır ürün karyola gardrop kitaplık ve çalışma masası 550 tl fiyati oldukça uygun

ama bu markayı hiç bilmediğim sizlere sormak istedim acaba kullanısli mi ve kalitesi nasil acaba

Konum taşınır mı bilmiyorum ama en çok bdv okunuyor diye buraya yaziyorum herkese şimdiden teşekkürler

Resim de koydum

Eklentiler

• IMG-20160207-WA0000.jpg
    IMG-20160207-WA0000.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 385
Taşınma vs önümüzdeki yıllarda söz konusu değilse sizi götürür ama bu tür uygun fiyatlı dolaplar bozulup tekrar kurulursa pek bi faydası olmuyor diye biliyorum ben
Evimiz kira birazda o yüzden esyaya çok para vermek istemiyorum benm begendigim takım cilekte 5000 tl ama bu epeyce ucuz ama 1 sene bile dayanmazmi acaba dedim Teşekkürler yorumunuz için

Oglum henüz2 yaşında ama 3 e girince odasını yapacağız ve besikte yatmadi yer yataginda yatmadi sadece bizim yatagimizda uyuyo birazda o yüzden böyle bi yatak ariorm

Üç parça eşya için 550 çok ucuz. Dayanıklı olacağını düşünmüyorum. Uzun yıllar kullanmak istiyorsanız istediğiniz malzemeden yaptırmanız taraftarıyım.

Üç parça eşya için 550 çok ucuz. Dayanıklı olacağını düşünmüyorum. Uzun yıllar kullanmak istiyorsanız istediğiniz malzemeden yaptırmanız taraftarıyım.
Ürunün resmini gorunce cok begendim ayni markann ayakkabılıģını tanidiklarm kullaniyorlar vede cok memnunlar ama genç odasi ve fiyat cok cok ucuz olmasi aklimi karıştırdı bilemedm de

Idare eder sızı ya hemen oyle bısey olmaz cocuk daha 3yasında ne kadar kullancak sankı eskısın,tasınırkende bır kere sokmekten de bısey olmaz da ust uste ıslem gorurse gıder,annem bana ben kucukken su herkezde olan krem rengı uzerı pembe,mavı vb olan takımlardan almıstı evlendım benım kızım oldu hala annemde duruyor onlar 5yasında kardesm var o kullanıyo,durumun buna elverıyosa guzel duruyo al bısey olmaz bnce

Idare eder sızı ya hemen oyle bısey olmaz cocuk daha 3yasında ne kadar kullancak sankı eskısın,tasınırkende bır kere sokmekten de bısey olmaz da ust uste ıslem gorurse gıder,annem bana ben kucukken su herkezde olan krem rengı uzerı pembe,mavı vb olan takımlardan almıstı evlendım benım kızım oldu hala annemde duruyor onlar 5yasında kardesm var o kullanıyo,durumun buna elverıyosa guzel duruyo al bısey olmaz bnce
Aslında daha iyilerini de alabilirimama kiraciyim evimizi alamadık ne kadar daha kiraci olacagimiz belli değil bende o yüzden artık eşyaya cok para vermek istemiyorum bunu da alırsam eğer bişey olursada içim yanmaz diye düşünüyorum ama hemen de dökülürse işte.

Kardesim gardrop arti dolabini yaklasik 7 senedir kullaniyor ve hala tas gibi. Kac kere de oda degistirdi soktu takti. Ucuz olmasinin sebebi yanlis bilmiyorsam tamamen turk markasi olmasi. Yani yurtdisindan gelmedigi icin gumruk vergisi vs. maruz kalmiyor mesela ikea gibi. Ikea da adoreye gore pahali ama cok kalitesiz mesela.

Kardesim gardrop arti dolabini yaklasik 7 senedir kullaniyor ve hala tas gibi. Kac kere de oda degistirdi soktu takti. Ucuz olmasinin sebebi yanlis bilmiyorsam tamamen turk markasi olmasi. Yani yurtdisindan gelmedigi icin gumruk vergisi vs. maruz kalmiyor mesela ikea gibi. Ikea da adoreye gore pahali ama cok kalitesiz mesela.
Sanırım ben bu takımı alacağım yani şu an 500 ye 2. El bile bulamam böyle teşekkür ederim yorumunuz için

Benim dolapların rengi sizinkinin daha koyusu. Aslında dayanıksız değil ama uzun süre kullanım için menteşeler vs sorun çıkarabiliyor. Benim en büyük sorunum aşırı leke yapıyo olması ve çok zor çıkıyo parmak izleri..

Benim dolapların rengi sizinkinin daha koyusu. Aslında dayanıksız değil ama uzun süre kullanım için menteşeler vs sorun çıkarabiliyor. Benim en büyük sorunum aşırı leke yapıyo olması ve çok zor çıkıyo parmak izleri..
Temizleme zor diosun yani buna üzüldüm şimdi :KK43: ama ona da bi çözüm bulunabilirbelki yapıstrma falan

Şöyle zor, hani bir bezle silinmeyle bitmiyo ben çok şey kullandım en son aspirinle temizlendi ayda bir aspirinle sil hiç bişey olmaz o kadar sorun olacak bişey yok yani

Gercekten cok cok ucuz geldi bana. Bizde yaptik oda gezerken buna yakin mobilya gorduk. Dokunsan elimizde kalicak gibiydi. Aklinizi karistirmim ama cok cok kotu bisey gelirse o giden 500liraniza da uzulursunuz. Evet marka mobilyalar cok pahali ama uzun garantili onlar biz alfemodan aldik rahat evlenene kadar kullanir o derece

öğrenciyken adorenin 2 kapılı dolabını kullandım.
beni 5 yıl idare etti. ama son 2 yıl biraz sallanmaya başladı sanki.

adore bu tarzda kendini baya geliştirdi.
beğendiğiniz model zaten çok sade.

çocuk odalarında fiyatı artıran şeyler genelde döşemeler, karyola başlıkları vs oluyor. bir de konsept yapılınca artıyor fiyat.

ben o yüzden çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
ama sizi çok uzun süre de idare etmez. bir kere çok sade olduğu için oğlunuz bir süre sonra beğenmeyecektir.

eğer fikir değiştirirseniz meltem'e de bakabilirsiniz. bundan biraz daha pahalı ama diğer bir çok markadan daha ucuz.

X