Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler hayırlı ramazanlar herkese bu arada
uykusuz gece haricinde oldukça iyi tutturmuşlar :S
Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayabilmek büyük bir yetenek! Ama sen bunu gayet iyi başarıyorsun. Üzüldüğün zaman etrafına öfke saçıyor ve farkında olmadan kalp kırıyorsun. Ama sonra da birden sakinleşiyor ve her şeyi unutuyorsun. Kinci ve hırslı değilsin.
Çekingen ve sessiz bir kız gibi görünsen de, aslında öyle olmadığını herkes biliyor! Altıncı hissin sayesinde etrafında olup biteni hemen seziyor; gardını alıp kendini olumsuzluklara karşı hazırlıyorsun. Kimsenin seni ezmesine izin vermiyorsun.
Buraya kadar doğru....
Hayal kurmaktan ve bu hayalleri gerçek hayata taşımaktan zevk alıyorsun. Senin için çevrendekilerle iyi iletişim kurabilmek çok önemli. Yanlış anlaşmalar ve huzursuzluklar olduğunda aşırı strese giriyor, uykusuz geceler yaşıyorsun.
Maalesef bu tutmadı.Çünkü ben en az banu alkan gibi sinirlerimi aldırmış vaziyetteyim.Asla strese girip uykusuz geceler yaşamam.....
valla benimkide uydu :))
ohaoldumsmile
çok doğru alkisalkisalkis
paylaşım için teşekkürler bende okudum hoşuma gitti uyumlu olduğunu düşünüyorum :=))
evet çok güzel ve çok mantıklı geldi bana tıpatıp uyuyorrr