• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adınızın Baş Harflerine Göre Burç Yorumları

:CüvCüv: Bu benim ismim; kocama evlenmeden önce vazgeçilmezim derdim ve de öyle oldu:roflol: D: Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı da fazla. Popülerliğinizin kaynağı da bu. Sıfatlarınız şunlar; Seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

Bu pek uymamış gibi M: Çok duygusalsınız. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Seks özgürlüğüne inanıyor gibi görünseniz de, lafta, doğru değil. Fantezileriniz ve seksüel enerjiniz tükenecekmiş gibi durmuyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz.

Son düzenleme:
F
İdeal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz.
Üstelik bundan zevk alıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak
görülebilirsiniz ama içinizde sıcak ve romantik bir insan var. Umarım
pesinde koştuğunuz ideal sevgiliye ulaşırsınız.

ay neymisim ben abovvvvvvvv
begendim kendimi :))))))
nerden buluyosun bunlari???
süpersin paylasimin icin tskler canimmmmm

E: Seks sizin için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi. Allah kolaylık versin.

Bunun benimle ilgisi yok.

F: İdeal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz. Üstelik bundan zevk alıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sıcak ve romantik bir insan var. Umarım peşinde koştuğunuz ideal sevgiliye ulaşırsınız

Bu da eşimin.Teşekkürler.... :) :)

M
Cok duygusalsiniz. Cok ama. Bir iliskiye girdiginizde tum benliginiz eriyip gidiyor. Seks ozgurlugune inaniyor gibi gorunseniz de,
lafta, dogru degil. Fantezileriniz ve seksuel enerjiniz tukenecekmis gibi durmuyor. Birlikte oldugunuz insani cocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sikilabilecegini hic dusunmuyorsunuz.
Tuttu valla.....................

D: Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı da fazla. Popülerliğinizin kaynağı da bu. Sıfatlarınız şunlar; Seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

utandım :) one öyle adım ö le başlıyoda :KK22:

Back